Iron a încetat din viață la 29 de ani

Rapper Iron Booked On Charges Of Assaulting A Minor | Soompi

Rapperul Iron a încetat din viață la 29 de ani.

Potrivit rapoartelor poliției, pe 25 ianuarie la ora 10:25, el a fost descoperit inconștient și sângerând pe un pat de flori de către un paznic al unui complex de apartamente din Jung-go, Seul. A fost transferat la un spital din apropiere, unde a fost declarat mort. Nu există alte informații cu privire la cauza morții în acest moment.

Iron a devenit cunoscut publicului prin programul de supraviețuire hip-hop al Mnet Show Me The Money 3”, unde a terminat pe locul al doilea. După succesul său în emisiune, el și-a lansat propria muzică, și a colaborat cu mai mulți artiști coreeni, inclusiv Hyolyn, Jooyoung, Jonghyun din SHINee, Jimin din AOA și Kim Bum Soo.

Iron a fost investigat recent de polițiști pentru că și-a agresat colegul de cameră adolescent cu o bată de baseball. De asemenea, a fost pus sub acuzare pentru consum de marijuana în 2016, precum și pentru agresarea și amenințarea fostei sale iubite în 2018. Pentru agresiunea din 2018, a fost condamnat la doi ani de probă și 80 de ore de muncă în folosul comunității, cu riscul de a face doi ani de închisoare dacă acea perioadă de probă ar fi fost întreruptă.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s