Big Hit va investi peste 60 de milioane de dolari în YG Entertainment + artiștii YGE vor activa pe platforma Weverse

Big Hit Entertainment și-a anunțat planurile de a investi 70 de miliarde de won (63.316.953 de dolari) în YG Entertainment.

Compania Big Hit, a declarat, lăsând toți oamenii cu gura căscată, că va investi în una dintre cele mai mari agenții concurente ale sale, YG Entertainment. Big Hit și filiala sa beNX vor investi 30 de miliarde de won (27.137.901 de dolari) și, respectiv, 40 miliarde de won (36.183.868 de dolari) în filiala YG Plus, a companiei YG Ent.

Acest lucru înseamnă că fanii se pot aștepta deja ca artiștii de la YG Entertainment să apară pe platforma Weverse, o comunitate de fani creată și lansată de Big Hit Entertainment.

Big Hit a declarat: „Așteptăm cu nerăbdare parteneriatul cu YG Plus, care are rețele puternice în diverse domenii, cum ar fi producția, distribuția și comercializarea bunurilor cu artiștii companiei, iar Big Hit și beNX, care sunt performante în distribuția proprietății intelectuale a artiștilor prin intermediul platformelor”.

YG Entertainment a declarat și ea: „Pregătim un nou punct de cotitură pentru ambele companii, care au urmărit de-a lungul timpului să fie cele mai bune din domeniile lor respective. Vom crește împreună prin diferite colaborări care vor influența stilul de viață al divertismentului”.

Ca o concluzie, după cum reiese din declarația companiei Big Hit, aceasta se va putea bucura de comercializarea produselor cu trupele și artiștii săi prin intermediul YG Entertainment (platforma care se ocupă de așa ceva se numește YG Select), iar artiștii de la YG vor fi promovați pe platforma de divertisment Weverse.

Rămâneți cu noi pentru mai multe detalii despre cele două companii!

Sursa

8 gânduri despre „Big Hit va investi peste 60 de milioane de dolari în YG Entertainment + artiștii YGE vor activa pe platforma Weverse

  1. susodoi 🌼 Autor post

   Șocant…cam este, din cauză că nu știu cine se aștepta la asta. Adică, urmăresc constant artiștii și compania YG, iar această veste a picat ca din cer. Niciodată nu a existat un apropo sau zvon, cum că ar avea de gând să facă acest pact. De aici și șocul.
   E adevărat, tensiunile sunt între fani mai mult, iar după cum au declarat și companiile…amândouă au de căștigat pe domeniile la care se vor completa pentru a crește împreună.
   Dar tot este foooarte weird și unexpected un astfel de duo. Nici prin ruptul capului nu ne trecea, iar înțeleg într-un fel supărarea fanilor.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. hyunamyou

    Am fost si eu putin surprinsa cand am vazut, dar nici socata, chiar are sens daca stai sa te gandesti, daca as fi avut o platforma ca weverse, as fi facut aceeasi alegere, YG a fost si este o companie puternica in Kpop. Acum cu supararea fanilor… nu o s-o inteleg niciodata, exista loc pentru toata lumea in industrie, lupta asta intre fani mereu mi s-a parut copilaroasa.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
 1. Luiza

  Nu inteleg de ce unii sunt suparati🤷🏻‍♀️Parteneriatul va avantaja ambele agentii=>va avantaja artistii:)Vestea asta e chiar random,dar pe mine ma bucura,deoarece o sa putem interactiona cu artistii de la Yg mai usor(Blackpink,Treasure,Ikon,Winner etc.) si de asemenea,cum am mai spus si agentiile si artistii lor vor fi avantajati👍

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s