Lee Si Young este asemănată cu o eroină în pictorialele pentru Vogue Korea

Fanii sunt impresionați de noua copertă a revistei Vogue Korea, în care este evidențiată frumusețea lui Lee Si Young.

Actrița principală a noului serial ,,Sweet Home” de pe Netflix, este fermecătoare în cele mai noi pictoriale ale sale. Ediția va fi lansată în luna februarie, însă acum au fost dezvăluite câteva imagini, menite să impresioneze publicul de pretutindeni cu aura eroică a actriței Lee Si Young, care își asumă rolul pe care îl joacă în serial, pregătită să captureze monștrii care pun în pericol viața omenirii.

De asemenea, aceasta întruchipează perfect titlul de ,,Femeie războinică și puternică”, făcându-și apariția într-una dintre poze, în timp ce ține ușa unei mașini deasupra capului.

În timpul interviului, Lee Si Young și-a arătat entuziasmul pentru noul său rol mărturisind: „Am primit un rol pe care l-am dorit de mult timp. Este încă un motiv să muncesc mult și bine pentru acest personaj. În primul rând, am vrut să prezint un fizic imposibil de distrus, menit pentru a înfrunta creaturile monstruoase”.

Când a fost întrebată care este motto-ul său, aceasta a spus „Merg după premisa: Do it (Fă-o). De când gândesc așa, am avut foarte multe de câștigat. Recomand!”

La finalul interviului, a adăugat: „Îmi place cine sunt acum, deși nu mi-am imaginat că voi realiza atâtea. Toate cotiturile din viața mea m-au făcut să-mi dau seama că totul e mult mai interesant așa. Abia aștept să descopăr ce mă așteaptă pe viitor”.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s