HyunA dezvăluie cum e să lucreze cu PSY și povestește despre noul album + altele

HyunA Shares Thoughts On Working With PSY And DAWN On Upcoming Album, What Makes Her Happy, And More

HyunA este foarte încântată de revenire, oferind multe informații despre proiectele sale.

Recent, HyunA a participat la un interviu organizat de W Korea. Înainte de revenirea sa mult așteptată, artista și-a exprimat regretul, fiindcă nu a putut lansa melodia ,,Good Girl”, care trebuia să fie dezvăluită publicului în luna august 2020.

Din păcate, revenirea ei a fost anulată, din cauza faptului că a fost nevoită să lupte contra sincopei vasovagală. Plină de supărare, aceasta a mărturisit: ,,Am vrut să stau pe scenă, însă corpul meu ceda constant. Am crezut că înnebunesc”. HyunA a adăugat mai apoi faptul că sprijinul și mesajele pozitive ale fanilor au ajutat-o enorm în timp ce se afla în recuperare: ,,Deoarece sincopa vasovagală este o afecțiune în care poți să leșini fără niciun avertisment, este imposibil de prevenit. De aceea am și multe răni pe umeri, pe ceafă sau pe față”, a explicat ea.

Noul album al artistei, care are ca reprezentată piesa ,,I’m Not Cool”, a fost creat cu ajutorul lui PSY și al lui Dawn, iubitul ei. Hyuna a mărturisit cu entuziasm: ,,În timp ce lucram cu noua mea echipă, m-a lovit un gând. M-am simțit relaxată și încurajată să muncesc mai mult pentru acest album, având în vedere că până acum am lucrat singură”. Aceasta a mai spus plină de sinceritate cât de comod se simte în prezența lui PSY și cât de bine colaborează aceștia împreună de atâția ani.

După cele spuse, artista a continuat să vorbească despre stilul său personal de viață: ,,Sunt genul de persoană care pur și simplu nu poate lenevi! Programul meu anual este întotdeauna unul complex, dar reușesc să-l completez de fiecare dată. Ca să pot fi în largul meu, trebuie să trăiesc foarte organizat. Oamenii îmi spun mereu că eu și Dawn suntem două persoane total opuse, datorită faptului că eu lucrez foarte organizat, iar el e flexibil”.

HyunA este foarte cunoscută în industrie ca fiind o persoană foarte îndrăzneață în toate conceptele sau revenirile sale. „Când oamenii din jurul meu mă tratează bine, îmi dau coregrafii și scriu melodii pentru mine, muncesc din greu pentru a mă ridica la nivelul așteptărilor lor”, a spus ea. Aceasta a promis că va pune mai mult accent pe sănătatea sa de acum încolo, fără a mai neglija asta. A recunoscut și faptul că la începutul carierei sale nu îi păsa atât de mult de sănătatea sa fizică sau mentală, însă acum este mult mai atentă cu fiecare simptom.

De astfel, încurajează fanii să nu se neglijeze, deoarece boala nu este o simplă joacă de copii. Adesea, se întreabă dacă este fericită cu realizările sale. „Îmi place să mă țin de mână cu DAWN și să fac o scurtă plimbare cu el la sfârșitul zilei, îmi place să petrec ziua acasă fără incidente și îmi place să stau pe scenă. Sunt lucrurile care mă fac fericită”, mărturisește artista, având un zâmbet călduros pe buze.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s