Kang Daniel discută pentru un rol într-o dramă polițistă produsă de Disney+

Shooting Star💫 on Twitter | Daniel, Concert, Stars

Kang Daniel ar putea să își facă debutul actoricesc în primul serial coreean produs de americanii de la Disney+.

Potrivit unui raport exclusiv al Ilgan Sports, idolul masculin va juca rolul principal masculin în serialul „Our Police Course”. O sursă din propria sa agenție KONNECT Entertainment a împărtășit pentru Star News că Daniel a primit o ofertă pentru a fi protagonistul dramei „Our Police Course” și că acesta o revizuiește în prezent.

„Our Police Course” este un serial care prezintă visele, problemele și viața romantică a tinerilor de la o universitate de poliție. Povestea se învârte în jurul tinerilor adulți născuți în anul 2000 care își croiesc drum prin viața de colegiu în propriile lor moduri, fără regrete, la una dintre cele mai conservatoare universități din Coreea.

Dacă va spune da ofertei, Daniel va juca rolul lui Wi Seung Hyun, fiul comisarului Agenției de Poliție Gyeonggi Dongbu și totodată un boboc de onoare care este pe cale să-și înceapă viața de student la Universitatea Națională de Poliție din Coreea. El își admiră atât de mult tatăl încât își propune să-i urmeze pașii, ajungând să fie pentru a doua oară primul la examenul de admitere.

Deși credea că totul va merge conform planului său, eroul principal se confruntă cu provocări atunci când întâlnește în mod neașteptat o femeie pe nume Go Eun Gang.

În cazul în care Kang Daniel acceptă rolul principal, acest lucru ar marca debutul său oficial în actorie, deoarece anterior a refuzat mai multe oferte de a juca în drame, de dragul carierei sale de cântăreț.

Disney + nu este o platformă coreeană, dar intenționează să producă conținut coreean. Studio New va fi responsabil pentru producerea dramei „Our Police Class”. Ei sunt cei care au lucrat la drame populare precum „Descendants of the Sun”, „Beauty Inside” și „Miss Hammurabi”.

În timp ce analizează rolul primit, Kang Daniel se pregătește de revenirea  muzicală, plănuită pentru luna februarie.  KONNECT Entertainment a confirmat recent faptul că idolul se află în ultimele etape de pregătire a comeback-ului.

 

Sursa: kpopstarz

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s