10x Ent. ia măsuri legale împotriva celor care au răspândit zvonuri și poze nud false + informații despre Kim Woojin

10x Entertainment a oferit noi detalii cu privire la urmărirea penală a persoanelor care l-au defăimat și hărțuit pe Kim Woojin. 

Kim Woojin încă se confruntă cu zvonuri false, comentarii rău intenționate și multe altele.

Pe 1 februarie, agenția cântărețului 10x Entertainment a postat pe rețelele sociale și a actualizat fanii cu privire la acțiunile legale în curs cu privire la Kim Woojin. Aceștia au dezvăluit: „Am identificat un răufăcător care a răspândit zvonuri false de hărțuire sexuală împotriva artistului nostru Kim Woojin. Luăm măsuri judiciare puternice împotriva faptelor false care sunt încă online acum”. 

Ei au continuat: „Zvonurile despre Kim Woojin au fost confirmate ca fiind false și vom întreprinde acțiuni puternice împotriva răspândirii continue a informațiilor false. Le mulțumim fanilor care ne-au ajutat să strângem informații”.

Se spune că au existat și fani rău intenționați care au fabricat fotografii nud ale lui Kim Woojin și le-au răspândit online ca și cum ar fi reale.

Agenția a dezvăluit: „Un avocat a fost numit pentru a investiga răspândirea zvonurilor și a depus o plângere la Agenția de Poliție Metropolitană din Seul pentru acuzații de defăimare și insultă în septembrie 2020. Între timp, s-au înregistrat progrese în anchetă. Intenționăm să răspundem mai ferm, sperând că neînțelegerile despre Kim Woojin nu se vor mai răspândi.”

 

Sursa

Un gând despre „10x Ent. ia măsuri legale împotriva celor care au răspândit zvonuri și poze nud false + informații despre Kim Woojin

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s