“River Where The Moon Rises” arată cum începe povestea de iubire epică dintre Kim So Hyun și Ji Soo

Watch: “River Where The Moon Rises” Previews Epic Love Story Of Kim So Hyun And Ji Soo In New Teaser

K-drama “River Where The Moon Rises” încântă spectatorii cu un nou teaser video epic.

O reinterpretare a unei povești populare clasice din Goguryeo, „River Where the Moon Rises” va spune faimoasa poveste de dragoste a prințesei Pyeonggang (interpretată de Kim So Hyun) și On Dal (interpretat de Ji Soo).

Teaserul nou lansat începe cu tatăl lui On Dal, generalul On Hyup (Kang Ha Neul) care estes informat că vine regina. Pare șocat, iar următorul set de imagini arată o întorsătură devastatoare în poveste. Soldații fac un raid într-un sat care devine o mare de foc. On Hyup încearcă să oprească atacurile, iar mia Pyeonggang (Heo Jeong Eun) asistă la lupta îngrozitoare cu ochii lacrimi.

Tensiunea este sporită de o voce profundă care poruncește: „Ucideți regele din Goguryeo”. Pyeonggang, care este acum mare, scoate sabia și o arată spre cineva. Va fi interesant să aflăm cine a dat comanda și de ce încearcă să-l elimine pe rege.

Hae Mo Yong (Choi Yoo Hwa), o femeie frumoasă și puternică care este hotărâtă să controleze țara, și Go Geon (Lee Ji Hoon), un general de elită, vor intra, de asemenea, în joc și vor complica povestea.

În mijlocul haosului, dragostea înflorește între Pyeonggang și On Dal. El îi spune: „Nu face rău nimănui de acum înainte și protejează-te. Viața ta este prețioasă. ” Pyeonggang zâmbește ușor către acesta, dar zâmbetul ei dispare în secvența următoare, atunci când se descoperă că este o prințesă. Ea jură să afle cine este cu adevărat, dar teaserul sugerează că legătura ei cu On Dal va rămâne solidă, în timp ce el îi înmânează un obiect de aur și îi spune: „Cu aceasta, suntem în aceeași tabără”.

“River Where the Moon Rises” va avea premiera în 15 februarie.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s