O companie care produce obiecte de colecție anunță colaborarea cu BTS

Collectibles Company Sideshow Announces Collaboration With BTS

Compania Sideshow a anunțat o colaborare cu trupa BTS.

Sideshow este o companie de produse de colecție cunoscută pentru edițiile sale limitate de înaltă calitate și pentru statuile, figurinele și tablourile sale de înaltă calitate.

Recent, compania a anunțat un parteneriat cu BTS. Împreună ei vor crea mai multe produse în ediție limitată ale idolilor, inclusiv statui de lux, statui inspirate de logo-ul BTS și tablouri de artă într-o varietate de dimensiuni și formate.

Directorul de dezvoltare al Sideshow, Anna Van Slee, a spus: „BTS și muzica lor sunt admirați de mulți dintre artiștii și personalul nostru – așa că echipa noastră a fost inspirată și plină de satisfacție să lucreze la aceste colecții. ”

Ea a continuat: „Suntem foarte încântați să aducem toată complexitatea, măiestria și atenția la detalii pentru care este cunoscut Sideshow și să o aplicăm la o nouă gamă interesantă de produse cu licența BTS. Suntem foarte mândri de aceste noi tablouri de artă și statui Deluxe și abia așteptăm să le împărtășim lumii! ”

Nu a fost anunțată încă o dată pentru lansarea acestor colecții BTS, dar mai multe informații vor fi oferite mai târziu în 2021. Între timp, fanii pot intra aici pentru cele mai recente actualizări cu privire la evoluția produselor.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s