Park Shin Hye și Cho Seung Woo trăiesc scene apocaliptice în teaserul dramei “Sisyphus: The Myth”

 

Watch: Cho Seung Woo And Park Shin Hye Find Themselves In A World Of Mayhem In “Sisyphus: The Myth”

“Sisyphus: The Myth” lansează un trailer demn de filmele de acțiune de la Hollywood!

K-drama specială aniversară a 10 ani de la postul tv JTBC  „Sisyphus: The Myth”  spune povestea lui Han Tae Sool (Cho Seung Woo), un inginer genial care se străduiește să scoată la lumină existența ființelor ascunse care locuiesc în secret în lumea noastră. Park Shin Hye va juca rolul lui Kang Seo Hae, care a făcut o călătorie periculoasă pentru a veni ca salvatoarea lui Han Tae Sool.

Teaserul se deschide cu replica lui Park (Sung Dong Il) care spune: „Bine ați venit în viitor”. Devine rapid evident că locul în care operează este departe de a fi unul obișnuit.

Han Tae Sool explică că a creat o mașină a timpului în viitor și că oamenii trec din viitor în prezent. Printre aceste „ființe ascunse” care locuiesc în secret în prezent este un individ anume care îl urmărește pe Han Tae Sool.

Dar, în mijlocul pericolului, eroul principal are și de o speranță, și acesta este Kang Seo Hae, care a călătorit la rândul său în timp folosind mașina  timpului. Temându-se să rămână singură în lume mai mult decât să se confrunte cu moartea, ea jură să lupte pentru a-l ține în viață pe Han Tae Sool. Și tot din teaser aflăm că mai rămân doar câteva săptămâni până la presupusa cădere a Coreei, cei doi nemaiavând prea mult  timp.

Unul dintre cele mai captivante elemente din  „Sisyphus: The Myth” este estetica sa futuristă. Împreună cu modul unic în care drama va prelua conceptul de a călători între dimensiuni, precum și scenele de acțiune cu o grafică incredibilă, avem motive să așteptăm cu nerăbdare acest nou serial,  care va începe pe 17 februarie.

 

Sursa

Un gând despre „Park Shin Hye și Cho Seung Woo trăiesc scene apocaliptice în teaserul dramei “Sisyphus: The Myth”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s