Ji Sung, Kim Min Jung, Jinyoung din GOT7 și Park Gyu Young vor juca într-o nouă K-dramă tvN

Ji Sung, Kim Min Jung, GOT7’s Jinyoung, And Park Gyu Young Confirmed For New tvN Drama

Vedetele au confirmat deja participarea la proiectul tv.

Noul serial se va intitula “Devil Judge” și este o dramă care își propune să transmită un mesaj despre justiție printr-un „spectacol live în sala de judecată” la care participă întreaga țară.  Kang Yo Han este „judecătorul diavolului”, care apare în mijlocul haosului și confuziei, un erou oamenii, sau un demon care poartă masca legii?

Pe 3 februarie, tvN a confirmat că Ji Sung, Kim Min Jung, Jinyoung de la GOT7 și Park Gyu Young vor juca în noua dramă.

Ji Sung va juca rolul lui Kang Yo Han, un judecător care poartă haina funcției pentru a vâna răufăcători. El este „judecătorul diavolului” care poartă masca legii și îi pedepsește pe cei lacomi și înfometați de putere prin spectacolul din sala de judecată. El creează o aură de mister în jurul său cu chipul său frumos și gusturile elegante, dar este imposibil pentru cineva să știe ce gândește acesta cu adevărat.

Kim Min Jung va juca rolul lui Jung Sun Ah, cel mai mare rival al lui Kang Yo Han și directorul executiv al unei fundații CSR (responsabilitate socială corporativă). Cu frumusețea și creierul ei, este strâns implicată cu mulți oameni importanți, inclusiv Kang Yo Han, și are puterea de a zgudui țara.

Jinyoung din trupa GOT7 îl va interpreta pe Kim Ga On, un judecător asociat care strălucește ca raza de speranță într-o lume anormală. El și-a pierdut părinții când era copil și a avut o copilărie dură, dar a lucrat din greu pentru a obține o numire în funcția de judecător. Are răbdare și rezistență, dar este aruncat în haos în timp ce observă acțiunile lui Kang Yo Han.

Park Gyu Young o va interpreta pe Yoon Soo Hyun, un detectiv de poliție dintr-o unitate regională de investigații, care este în căutarea secretelor lui Kang Yo Han. Ea și Kim Ga On sunt prieteni din copilărie și au crescut ca frații. Chiar dacă este destul de populară datorită personalității sale plăcute și aspectului său, doar Kim Ga On nu-și dă seama de șarmul ei.

Serialul va fi difuzat în a doua parte a anului 2021.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s