Seolhyun din AOA devine ambasador al unei asociații care luptă pentru persoanele care au cancer

AOA’s Seolhyun Becomes Ambassador For Korean Liver Cancer Association + Shares Her Personal Connection To The Cause

Artista vorbește despre conexiunea sentimentală care o leagă de acest cazuri.

Seolhyun din AOA a fost aleasă recent ambasador al unei asociații coreene care luptă împotriva cancerului, KLCA. După ce acceptat imediat oferta, aceasta a decis să împărtășească cu publicul o poveste personală care a determinat-o să accepte fără a sta pe gânduri.

În data de 31 ianuarie, artista a participat la o ceremonie de numire, unde a primit o plăcuță și o scrisoare plină cu gânduri de încurajare pentru noul său proiect. Având acum noul său rol ca ambasador, ea va lucra timp de doi ani în cadrul asociației, urmând să promoveze și să informeze publicul în legătură cu această boală și ce implică, totodată luptând și pentru persoanele care suferă de cancer hepatic.

În data de 2 februarie, Seolhyun a început munca, astfel postând o postare pe contul ei oficial de Instagram, în care explică publicul motivul pentru care a luat acest rol:

„Acum câțiva ani, am aflat cu tristețe că bunica mea suferă de cancer hepatic. La auzul acestei vești, am fost foarte șocată și confuză, deoarece nu prezenta niciun fel de simtom al acestei boli. Din fericire, ea a primit tratamentul necesar la timp, iar acum este totul în regulă. Am fost foarte ușurată. Din această cauză, am început să acord foarte multă importanță persoanelor care suferă de cancer, iar medicul care a tratat-o pe bunica mea m-a influențat să accept această ofertă și să lupt împotriva acestei boli alături de colegii mei.

Dacă cancerul hepatic este descoperit devreme, la fel ca în cazul bunicii mele, atunci șansele ca acesta să fie tratat din timp sunt sporite. Astfel boala nu se va agrava. Deși simtomele nu sunt mereu ușor de observat, recomand cu încredere vizita la un medic. Nu uitați să mergeți regulat la un control, pentru a reuși să prevenim împreună cancerul.”

Puteți urmări postarea artistei puțin mai jos:

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s