Acești idoli născuți în 2002 sunt oficial adulți în Coreea de Sud

aespa's third member, Ningning, is introduced by SM

În Coreea de Sud, tinerii sunt considerați adulți când împlinesc vârsta de 20 de ani, sau 19 ani internațional. Acești idoli faimoși născuți în anul 2002 nu mai sunt copii; ei sunt adulți cu acte în regulă, care își fac numele cunoscut în industria muzicală. Mai jos sunt 9 idoli născuți în 2002:

1. Bang Yedam din TREASURE

Bang Yedam s-a născut pe 7 mai 2002. El a primit primul val de popularitate după ce a apărut la „Kpop Star 2” și și-a atribuit nickname-ul de „monstrul începător”. La scurt timp după, el a semnat cu YG Entertainment, unde a debutat în trupa TREASURE după 7 ani de stagiere.

2. Jisung din NCT

Jisung este copilașul din NCT, însă el este oficial un adult în Coreea, fiind născut pe 5 februarie 2002. Original, el a salutat fani pentru înfățișarea lui drăguță cu NCT Dream, dar a cucerit și mai mulți fani cu carisma lui masculină pe parcursul anilor. Oricând urcă pe scenă, el cucerește cu mișcările de dans și talentul său. Ah, ce-ai da să fii așa tânăr, frumos și talentat!

3. Lucy din Weki Meki

Lucy s-a născut pe 31 august 2002. Ea captivează fanii și publicul cu aura ei subtilă și drăguță. Fiind cea mai tânără membră din grup, Lucy încântă cu o personalitate plină de viață și o apariție frumoasă. Iar, începând din acest an, ea este oficial un adult!

4. Taehyun din TXT

Taehyun își sărbătorește ziua de naștere pe 5 februarie – la fel ca și Jisung din NCT – iar fanii ambilor idoli îi pot numi gemeni după data de naștere. Taehyun, un idol global cu sute de mii de fani, a devenit oficial un adult în acest an. Dar nu este singurul! Următorul membru din același grup ce trece la o nouă etapă în viață este…

5. Huening Kai din TXT

… Huening Kai! Acest membru TXT s-a născut pe 14 august 2002. Idolul de naționalitate coreeană-americană a primit atenție pentru înfățișarea lui interesantă și pentru copilăria sa în străinătate. El s-a născut în Hawaii, a locuit în China până la vârsta de 7 ani, după care s-a mutat în Coreea de Sud.

6. Sunghoon din ENHYPEN

Sunghoon s-a născut pe 8 decembrie 2002. Până să devină un idol, Park Sunghoon a fost un dansator pe gheață faimos! El a concurat în competiții internaționale timp de 10 ani, înainte să se retragă în 2020. Iar acum, flexibilitatea și coordonarea lui îl fac un dansator minunat!

7. Jay din ENHYPEN

Jay primește tort pe o cutie (de ce toți idolii filmează cu tortul pe o cutie?) în fiecare zi de 2 aprilie. Fiind originar din orașul Seattle, el s-a mutat în Coreea de Sud la vârsta de nouă ani. Idolul este cunoscut pentru personalitatea lui energetică, fiind membrul ce creează dispoziția în grup. Iar din acest an, este și el un adult!

8. Jake din ENHYPEN

Născut pe data de 15 noiembrie 2002, Jake este singurul idol de naționalitate coreeană-australiană din această listă. Acest rapper și vocalist talentat este de asemenea și un violonist uimitor! Chiar dacă sunt doar idoli începători, putem să anticipăm de la el, Jay și Sunghoon (dar și de la restul membrilor ENHYPEN) tot mai multe momente și cuceriri muzicale!

9. Ningning din aespa

Ningning s-a născut pe 23 octombrie 2002. Chiar dacă are doar 19 ani, Ningning s-a antrenat pentru a deveni un idol de la vârsta provocatoare de 15 ani! Iar acum ea a devenit rapid unul din cei mai populari idoli, fanii dorind să vadă tot mai multe realizări de la ea.

Cine din idolii născuți în 2002 sunt favoriții voștri? Cunoașteți și alți idoli ce nu au fost incluși în listă?

sursa: 1

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s