Big Hit Entertainment recrutează noi stiliști

Pe 3 februarie, un internaut a distribuit o listă cu locurile de muncă oferite de Big Hit Entertainment din care reiese faptul că aceștia sunt în căutare de noi stilisti vizuali pentru compania lor.

Fanii BTS au solicitat stilisti mai buni pentru grup, de multe ori membrii apărând îmbrăcați în haine ce nu se asortau sau potriveau la mărime. Fanii au fost dezamăgiți să vadă aceste haine nepotrivite pe membrii BTS în fotografiile pentru coperta revistei „Time Magazine” . Ambele grupuri de internauți, internaționali și coreeni, au subliniat câteva alegeri vestimentare proaste cum ar fi costumul mult prea larg al lui Jin, pantofii prea mari ai lui Jimin, apariția lui  Suga cu pantaloni ce par netivuiți sau V care adesea este văzut cu pantofi prea mari.

De asemenea, pe 10 ianuarie, membrii BTS au apărut la „35th Golden Disc Awards” purtând ținute din colecția de primăvară-vară 2021 a unei mărci de lux. Unii fani au fost dezamăgiți, însă, deoarece au spus că jachetele nu erau potrivite sau că lungimea pantalonii nu se potrivea anumitor membri. Alți internauți au criticat faptul că individualitatea fiecărui membru și a grupului a dispărut.

De altfel, au existat plângeri frecvente din partea fanilor, aceștia declarând că stiliștii nu fac o treabă bună. Prin urmare, când a fost făcută publică lista de locuri de muncă în care se specifica că se caută noi stilisti pentru Big Hit Entertainment, fanii BTS și TXT nu au putut fi decât bucuroși.

Internauții de pretutindeni au comentat :

„ În cele din urmă a ieșit cum au vrut fanii BTS.”

„Îmi place faptul că stilistul lor se va schimba, dar mă tem că fanii Sasaeng sau fanii obsesivi se vor alătura companiei. Compania trebuie să facă o treabă suplimentară pentru a-i examina pe acești oameni.”

” În cele din urmă, BTS și TXT vor avea un stilist potrivit.”

” Acesta a fost visul fanilor .”

” Cred că Big Hit Entertainment a căutat întotdeauna stilisti, nu este o notificare nouă. „

” Compania trebuie să depună o deosebită etenție pentru a nu angaja un fan al unui membru sau sun Sasaeng.”  

” Mă tem că vor angaja un fan nebun. „

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s