Rapperul Chillin Homie a fost spitalizat din cauza atacurilor de panică

S-a raportat că rapperul Chillin Homie a fost internat în spital pentru a-și trata atacurile de panică.

Pe 3 februarie, agenția lui Chillin Homie, GROOVL1N, a actualizat fanii cu privire la starea recentă a rapperului. Potrivit GROOVL1N, Chillin Homie a vizitat spitalul pe data de 2 februarie pentru consiliere psihiatrică și a fost internat pentru tratament. Agenția a declarat că va face tot posibilul pentru a stabiliza starea psihică a artistul și și-a cerut scuze pentru că a  îngrijorat lumea.

Pe 28 ianuarie, Chillin Homie a ajuns în atenția publicului când a înjurat „feministele” în timpul transmisiunii sale live, în care îl comemora pe raposatul Iron. Unii dintre internauți au spus că nu se simt confortabil cu privire la faptul că Chillin Homie îl comemorează pe rapperul Iron, comentarii la care Chillin Homie a început să arunce înjurături despre feministe spunând: „ De ce trebuie să îmi pese de ce credeți voi? Duceți-vă naibii feministelor. Nu ascultați melodiile mele. Oamenii care nu știu diferența dintre bine și rău ar trebui să fie eutanasiați mai ceva decât câinii vagabonzi. „

Pe măsură ce controversa s-a intensificat, Chillin Homie a postat scuze explicându-și căderea emoțională. El a scris: „Ieri seară, am înjurat și m-am purtat greșit în timpul unei transmisiuni Live pe Instagram. Îmi cer scuze pentru iresponsabilele mele cuvinte și acțiuni care au cauzat multor oameni disconfort și îngrijorare.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s