IU lasă comentarii pe Instagram fanilor care au acceptat provocarea „Celebrity”!

IU a inițiat provocarea „Celebrity”, care încurajează oamenii să posteze fotografii sau videoclipuri cu înfățișarea lor naturală.

Mulți fani au acceptat provocarea și au umplu internetul cu tranziții. IU s-a dovedit a fi foarte încântată de numărul mare de participanți și și-a luat timp pentru a le răspunde câtorva.

O fană a postat provocarea, deși a comentat că nu îi plac sprâncenele ei. IU a răspuns: „Sprâncenele tale sunt așa drăguțe.” O altă persoană a spus că postarea pe care IU a apreciat-o a dispărut, iar artista i-a scris: „De data asta îți las un comentariu, așadar sper să nu dispară postarea.

Cineva a făcut o postare la care a scris că nu va respira până nu îi va răspunde IU. Răspunsul acesteia: „Respiră, respiră.” De asemenea, artista a lăsat mesaje de încurajare unui fan care a mărturisit că trece prin momente dificile: „Oh nu… Sper ca de acum să fie numai momente care să te facă să zâmbești…

IU a continuat să comunice cu fanii ei pe rețelele de socializare. Văzând acestea, coreenii și-au spus părerea: „IU este atât de dulce”, „Nu pot să cred că a lăsat comentarii oamenilor obișnuiți”, „Am văzut că a încercat să comenteze tuturor celor care au făcut provocarea”, „Este ca o prințesă.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s