Kang Min Hyuk și Jung In Sun ne arată cum să fii la 30 de ani

 

CNBLUE’s Kang Min Hyuk And Jung In Sun Embody Adulthood In 1st Stills For “How To Be Thirty”

K-drama “How To Be Thirty” prezintă personajele interpretate de Kang Min Hyuk și Jung In Sun, care își trăiesc viața la vârsta de 30 de ani.

K-drama Kakao M “How To Be Thirty” marchează revenirea lui Kang Min Hyuk pe micile ecrane. Este un serial despre iubire și modul în care oamenii de 30 de ani împacă dragostea și viața profesională. 

Povestea o va urmări pe autoarea de webtoon Seo Ji Won (Jung In Sun) care află că editorul ei este Lee Seung Yoo (Kang Min Hyuk), prima ei iubire din gimnaziu.

Noile fotografii lansate ridică nivelul anticipării și întrebările cu privire la ce tip de poveste de dragoste vor interpreta protagoniștii principali. Fotografiile par să indice o relație fresh și plăcută. 

Personajul lui  Jung In Sun, Seo Ji Won, o autoare faimoasă de webtoon, are o personalitate îndrăzneață, excentrică și plăcută. Pozele emană deja o energie deosebită a unei tipe profesioniste la locul de muncă, dar extrem de simpatică în mediul său natural.

Seo Ji Won este descrisă ca o femeie de 30 de ani care încă așteaptă să se maturizeze. Având în vedere modul în care a devenit o autoare de succes după ce a trecut printr-o perioadă de disperare ca scriitoare aspirantă,  știe să fie cu picioarele pe pământ și profesionistă atunci când vine vorba de muncă. Dar, împreună cu prietenii ei, nu-și poate ascunde natura copilărească și expansivă și când vine vorba de dragoste, ea încă nu este foarte clară. Atunci când se reîntâlnește cu prima ei dragoste la locul de muncă, munca și viața ei amoroasă sunt pe cale să treacă printr-o etapă de maturizare într-un mod în care toată lumea se poate conecta. 

În calitate de editor, Lee Seung Yoo este o persoană populară datorită staturii sale, faptului că este chipeș și abilității de lucru admirabile. Ca în cazul lui Seo Ji Won, fotografiile arată diferitele laturi ale acestuia. Acesta are o față severă  într-una din ele, în timp ce în cealaltă are un zâmbet blând își jucăuș.

“How To Be Thirty” va avea în total 15 episoade, fiecare de câte 20 de minute lungime. Drama va avea premiera pe 23 februarie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s