O fană a lui RM din BTS și-a dat seama că a fost în aceeași barcă cu acesta

După ce a răsfoit printre fotografiile vechi, un fan BTS a realizat că a fost în aceiași barcă cu RM. Pe vremea aceea ea nu era fană așa că nu și-a dat seama că stătea la doar câțiva pași de liderul celui mai cunoscut grup K-pop.

Această fană a împărtășit două fotografii pe rețelele de socializare și a dezvăluit că fusese într-un tur cu barca la Copenhaga în 2019. În acel moment, îi făcuse o fotografie mamei sale pentru a comemora momentul în care cele două se simțeau bine împreună. După doi ani, fata a revăzut fotografiile din călătorie și nu a putut să nu sară în sus de fericire în timp ce a descoperit că persoana care stătea în spatele mamei ei era chiar RM.

 

Ea a explicat că nu era un fan BTS pe atunci, așa că nu și-a dat seama în acel moment că idolul ei se afla chiar la câțiva pași distanță. Abia acum a realizat că s-a aflat pe aceeași barcă cu artistul ei preferat.

De îndată ce alți fani au văzut postarea s-au  bucurat și ei pentru întâmplarea fetei. Unii dintre internauți au devenit chiar geloși pe aceasta.

 
 
 
 

RM, sub numele real de Kim Namjoon, a fost la Copenhaga în 2019 și chiar a încărcat un Vlog al călătoriei sale prin Europa pe care îl puteți urmări mai jos.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s