Aceste 6 artiste au admis că și-au făcut operații estetice

Chirurgia plastică reprezintă un subiect sensibil pentru unele femei. 

Nu este nimic în neregulă în a face ceea ce te face fericit, iar aceste șase vedete au recunoscut cu mândrie că au trecut prin mâinile plasticienilor.  

1. Lee Se Young

Lee Se Young, cunoscută anterior datorită ochilor ei de „10:10”, a suferit recent o intervenție chirurgicală pentru a avea pleoape duble. Ea a dezvăluit că a avut un complex și că a primit numeroase comentarii negative datorită formei acestora. La vârsta de 32 de ani, artista a luat decizia de a face o intervenție chirurgicală asupra pleoapelor sale. De asemenea, a suferit de-a lungul anilor o intervenție de epicantoplastie ( cunoscută și ca „îndepărtarea colțului interior al ochiului” ), operație de corectarea ochilor și cantoplastie (corectarea inciziei ochilor).

2. Park Min Young

După drama ei de succes „Sungkyunkwan Scandal”, internauții au descoperit o veche fotografie de absolvire și au observat că aceasta arăta diferit. Actrița a susținut un interviu cu „Sports Chosun” și a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală pentru formarea pleoapei duble în timpul liceului, deoarece nu era încrezătoare în privința trăsăturilor sale. De asemenea, a avut o intervenție la nas, pentru că avea impresia că este strâmb.

3. Hong Soo Ah

Hong Soo Ah este o actriță care a vorbit deschis despre operația ei la ochi. Făcându-și apariția într-un episod din emisiunea „Taxi” de pe tvN, a recunoscut deschis că a fost supusă procedurii și a dezvăluit, de asemenea, în timpul unui episod de la „Radio Star” (MBC) că a făcut acest lucru deoarece a fost presată să arate bine pe ecran. Ea spune că nu regretă totuși că a avut operația și că preferă acum mai mult trăsăturile ei.

4. Kim Ji Min

În timpul unui episod din „The Human Condition”, Kim Ji Min și-a arătat casa. Artista a dezvăluit fotografii de când avea 20 de ani, spunând că au fost făcute înainte de operația sa estetică. Ea a mărturisit anterior în timpul unei apariții la „Happy Together 3” că a suferit o procedură de mărire a ochilor.

5. Min Hyo Rin

Min Hyo Rin a mărturisit că și-a făcut operație la ochi, tot pentru pleoape duble, într-un mod destul de plin de umor! În timpul apariției sale la „One Night TV Entertainment” în 2012, actrița a fost întrebată dacă zvonurile referitoare la operația sa asupra nasului erau adevărate. Ea a insistat că toate zvonurile erau false și chiar a arătat o radiografie pentru a demonstra acest lucru. Ea a încheiat-o spunând: „Mi-am prelucrat pleoapele, dar nasul meu este natural!”

6. Lee Si Young

Ultima vedetă de pe această listă este Lee Si Young. În timpul unui episod din „The Knee-Drop Guru”, actrița a fost întrebată dacă a fost supusă vreodată unei intervenții chirurgicale. Ea mărturisit că a făcut, de fapt, intervenții plastice. Pe lângă intervenția pentru pleoape duble, aceasta a suferit și o rinoplastie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s