Internauții dezbat dacă ar prefera să fie idoli sau actori

Pe data de 4 februarie, un internaut a stârnit o dezbatere pe rețelele de socializare. Acesta a întrebat oamenii dacă ar prefera să devină idoli sau actori.

Internautul i-a rugat pe participanții dezbaterii să înșire doar aspectele pozitive ale celor două ocupații și să aleagă între posibilitatea de a deveni un idol sau un actor. Majoritatea participanților au ales prima variantă, motivând acest lucru prin faptul că un idol poate deveni foarte ușor actor, însă o persoană care activează deja în actorie trece destul de greu la statutul de muzician.

Uitați unele dintre comentariile internauților:

„Vreau să fiu un idol care filmează din când în când drame și filme, cum ar fi YoonA din Girls’ Generation, IU, Krystal, Irene, Jisoo etc.”

„Vreau să devin idol și să câștig mulți bani timp de șapte până la opt ani, să mă retrag devreme și să trăiesc bogat toată viața.”

„Vreau să devin idol. Dacă aș debuta sub o agenție mare, aș deveni cunoscut imediat și m-aș simți ca o celebritate adevărată.”

„Cred că ar fi mai distractiv să devin un idol feminin, pentru că pot trece la a fi actriță după ce am activat ca idol, dar nu pot face invers.”

„Vreau să fiu pe scenă pentru a cânta în haine de lux.”

„Nu-mi pasă, deoarece ambele slujbe câștigă mulți bani.”

„Vreau să fiu actriță, astfel încât să pot filma scene de sărut cu actori frumoși.”

„Aș fi fericit să le fac pe amândouă.”

Majoritatea internauților coreeni au ales să devină membri ai unui grup de idoli din diferite motive. Care este alegerea voastră? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Sursa

4 gânduri despre „Internauții dezbat dacă ar prefera să fie idoli sau actori

  1. hyunamyou

    Adevarul este ca idolii pot trece la actorie asa usor ca nici nu mai conteaza… Unii sunt buni, asta e clar, dar tot este trist pentru ca sunt actori foarte buni care se zbat in roluri mici toata cariera. Acum ma rog, sa zicem ca asta este norocul popularitatii, dar ceea ce ma derajeaza cel mai tare este ca sunt idoli care primesc roluri principale cand nici macar nu sunt asa buni.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s