Lia din ITZY dezvăluie de ce a fost dezamăgită de ziua lui Yuna

Lia din ITZY a fost foarte supărată de ziua colegei sale, Yuna.

În episodul recent al emisiunii 2TZY: Hello 2021, Lia și Yuna au avut o conversație aparte în camera pe care o împărțeau în acea seară. Cele două s-au amuzat, au povestit tot felul de întâmplări și au discutat despre trupa lor. Au adus în discuție faptul că ziua lui Yuna a fost pe 9 decembrie, iar artista nu a reușit să sărbătorească. Acest lucru a dezamăgit-o profund pe Lia, deoarece nu a avut ocazia să îi pregătească o petrecere surpriză prietenei sale.

În data de 9 decembrie, Yuna a muncit foarte mult. În acea zi, ea a participat la un eveniment special organizat de 2020 KBS Song Festival, unde a cântat piesa „I Don’t Know” alături de Shuhua din (G)I-DLE, Wonyoung din IZ*ONE și Arin din Oh My Girl, prestație care a fost foarte îndrăgită de public. Însă, ca totul să iasă perfect, artistele au repetat foarte mult coregrafia și versurile. Ziua a trecut rapid, iar Yuna a ajuns acasă foarte târziu, nereușind să își sărbătorească ziua din cauza oboselii.

„Am așteptat-o pe Yuna pentru a-i oferi cadourile și pentru a sărbători ziua sa de naștere. Am fost foarte dezamăgită, deoarece aceasta a ajuns foarte târziu acasă, iar noi nu am reușit să organizăm petrecerea surpriză. Totuși, odată cu venirea ei, ne-am adunat pe rând pentru a o felicita și i-am dat cadourile. Mi-a părut rău”, mărturisește Lia. Totuși, chiar dacă ziua ei trecuse, acest lucru nu le-a împiedicat pe fete să îi facă o bucurie prietenei lor. Petrecerea a fost organizată pe data de 10 decembrie, unde au pregătit un tort plin cu lumânări pentru Yuna, dar și alte cadouri. 

Puteți urmări episodul puțin mai jos:

sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s