JB clarifică ce se întâmplă cu trupa GOT7 după plecarea membrilor de la agenția JYP Entertainment

Imagini pentru jb got7 youtube

Liderul JB le-a spus fanilor deschis la ce să se aștepte în  viitor cu privire la trupa GOT7.

În 19 ianuarie, toți membrii trupei GOT7 au devenit liberi de contract față de agenția JYP. Deși fanii Ahgase sau IGOT7 s-au bucurat pentru idoli, pentru că acum ei sunt liberi să facă ce își doresc, mai ales în ceea ce privește muzica, fandomul se și teme că ar putea trece mult timp până la o reuniune a grupului în format complet. Deși oficial GOT7 nu s-a destrămat, mulți s-au întrebat care este statutul trupei, acum că membrii săi sunt la agenții diferite.

Recent, liderul JB a emis live pe contul personal de Instagram pentru a vorbi cu fanii. El a spus că va continua să promoveze cu GOT7 și JUS2, unitate formată din el și Yugyeom. El le-a mai spus fanilor să nu își facă griji pentru că membrii vor încerca să găsească modalități în care să se reunească și în viitor.

Vocalistul a spus că a tot citit comentarii în care lumea scria că trupa GOT7 s-a destrămat, dar că acest lucru nu este adevărat. El a mai explicat că membrii GOT7 nu se pot despărți atât de ușor, fiind foarte apropiați unii de alții. Acesta a mai comentat în timpul live-ului că dacă membrii își vor înființa vreodată o companie pentru trupă, o vor numi ca fandom-uo, IGOT7.

Deocamdată JB nu a mers la nouă o agenție oficial și nu a spus ce planuri are pentru viitor. Dispatch a dezvăluit că el a primit oferte de la mai multe agenții muzicale mari, dar și de la una globală, însă că nu s-a decis încă. Nici colegii săi Yugyeom și Bambam nu au mers încă la o nouă agenție.

Youngjae și Jackson au semnat cu Sublime Artist Agency, Jinyoung a semnat contract cu BH Entertainment, o companie care manageriază mulți actori cunoscuți, iar Jackson a lansat titlul „Alone.” Mark s-a întors acasă, în Arcadia, California, de unde va posta mai mult conținut pe noul său canal de YouTube și va lansa colaborarea cu Sanjoy intitulată „One in A Million,” 

 

Sursa

Un gând despre „JB clarifică ce se întâmplă cu trupa GOT7 după plecarea membrilor de la agenția JYP Entertainment

  1. nicolai sarkadi

    aceastii membrii cu siguranta se vor intoarece cu siguranta chiar daca au plecat partial in diferite locuri membrii trupei se va intoarce garantez eu pentru ca sunt foarte uniti din punct de vedere spiritual au multe lucruri in comun !!!! si ori ce ar fi chiar daca lucreaza diferit vor tine legatura foarte stransa le doresc tot binele din lume i iubesc pentru totdeauna .

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s