Cinci cover-uri superbe ale trupei DREAMCATCHER

Unul dintre grupurile de fete cu un concept mai special este fară dubii DREAMCATCHER. Totuși, în ciuda stilului lor muzical unic, conceptelor noi și  abilităților de performanță imbatabile, trupa este încă subapreciată.

Pentru a ne susține această ipoteză vă prezentăm cinci cover-uri ale unor melodii k-pop prin care fetele și-au arătat calitățile și abilitățile pe care le dețin fară îndoială.

BIGBANG„Bang Bang Bang”

 

În timp ce această melodie pare să fie una distractivă și jucăușă, „Bang Bang Bang” este defapt una dintre cele mai greu de interpretat într-un mod perfect. Cu toate acestea, cover-ul trupei DREAMCATCHER este o reinventare completă a cântecului, mai ales acolo unde versurile sunt schimbate cu altele mai speciale.

WINNER „Really Really”

Membrele SuA, Siyeon și Yoohyeon au făcut ca acest cover să sune aproape exact la fel de perfect și de adorabil ca originalul, dar în stilul lor propriu, conferindu-i o culoare distinctă. Videoclipul original adaugă de asemenea o notă personală melodiei.

Brown Eyed Girls„Abracadabra”

 

Chiar dacă de această dată s-au axat doar pe partea de dans, nimic nu le-a împiedicat să aducă cu o energie contagioasă una dintre cele mai bune melodii clasice. La cât de perfect este, un fan aproape că s-ar putea confunda cu originalul.

EXO „Overdose”

 

O varianta rock a melodiei „Overdose” de la EXO? Ei bine, Siyeon a făcut acest lucru posibil transformând complet piesa într-o capodoperă rock cu o ușurință și o încredere incontestabile. Puterea din vocea ei a strălucit mai mult ca oricând prin acest cover.

Coloana sonoră a serialului „Goblin” 

 

Printr-o compilație de trei melodii aparținând coloanei sonore a serialului „Goblin”, „Stay With Me” (Siyeon), „You Are So Beautiful” (JiU) și „Who Are You” (Yoohyeon), fetele au arătat faptul că se pot număra printre cele mai bune vocaliste din industrie. Stabilitatea din vocile lor și emoția pură pe care o transmit, fac pe oricine să își dorească ca această interpretare să nu se mai termine.

 

Sursa

Un gând despre „Cinci cover-uri superbe ale trupei DREAMCATCHER

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s