Lee Chae Yeon din IZ*ONE și Chaeryeong din ITZY mărturisesc cum este să-și împartă același vis muzical, fiind surori

IZ*ONE’s Lee Chae Yeon And ITZY’s Chaeryeong Talk About Being Sisters Working In The Same Industry

Cele două surori au participat recent la al 30-lea eveniment organizat de Seoul Music Awards.

În data de 31 ianuarie trupa IZ*ONE a câștigat un premiu Bonsang (premiu principal), iar trupa ITZY a câștigat premiul Discovery of the Year. În urma acestor premii câștigate, cele două grupuri feminine au primit multe comentarii pozitive și laude din partea publicului.

Ceea ce a atras atenția publicului a fost însă povestea celor două surori din trupele câștigătoare, adică Lee Chae Yeon din IZ*ONE și Chaeryeong din ITZY, care au participat împreună la interviul realizat după premiere. Gazda le-a primit pe acestea, pentru a le adresa întrebări legate de relația lor de familie, dar și cum influențează acest fapt cariera lor muzicală. Zâmbitoare ca întotdeauna, Lee Chae Yeon a răspuns prima: „Să fiu sinceră, de când suntem amândouă cântărețe nu am prea avut multe ocazii de a participa împreună la spectacole sau evenimente. De asta sunt acum foarte fericită, pentru că suntem împreună la această premiere.”

„Este adevărat. Abia am reușit să ne întâlnim trecător în unele situații, dar în majoritatea timpului am vorbit pe apeluri video, deoarece îmi era foarte dor de ea.” adaugă Chaeryeong. După aceea, cele două surori au mărturisit că s-au apropiat foarte mult în ultima perioadă pentru că au mult mai multe lucruri în comun decât aveau în copilărie. De asemenea, au dezvăluit și faptul că depind una de cealaltă și își cer sfaturi ori de câte ori au ocazia. Chaeryeong a adăugat mai apoi: „Îmi aduc aminte că anul trecut mi s-a făcut pielea de găină când am văzut-o pe sora mea pe scenă, cântând și dansând alături de colegele sale de trupă. Apoi am observat fanii care aplaudau și le susțineau pe fete cu multă dragoste. În acea secundă am simțit că mă uit la o trupă total diferită față de a noastră, dar m-a făcut mândră faptul că sora mea se află printre acele fete iubite de oameni. Personalitatea lui Chae Yeon este una diferită, are un caracter puternic, dar este și foarte rafinată. Mă încurajează să fiu și eu ca ea pe viitor. De asemenea, este și foarte glumeață și amuzantă.”

Îndemnată la rândul său să o descrie pe Chaeryeong, Lee Chae Yeon a privit-o mărturisind: „Sora mea este o persoană foarte liniștită, mai ales în situații sub presiune. O admir pentru asta. Mereu mă laudă în toate proiectele mele și e aici pentru mine. Iar pe scenă consider că este o adevărată stea.”

La sfârșitul interviului, amândouă au mărturisit că sunt entuziasmate pentru proiectele viitoare, dorindu-și să se dezvolte foarte mult de-a lungul carierei pe care o urmează cu atât de multă pasiune. De asemenea, au adăugat și faptul că le doresc tot binele  fanilor lor, la începutul noului an calendaristic, mulțumindu-le pentru toată susținerea și dragostea pe care le-au oferit-o.

 

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s