JYP Entertainment atenționează din nou fanii obsedați ai trupei Stray Kids

Compania JYP Entertainment este pregătită să ia măsuri contra fanilor care îi deranjează pe băieții din Stray Kids!

În ciuda faptului că fanii Stay obsedați au fost atenționați în luna decembrie, acest lucru nu i-a oprit să continue urmărirea non-stop a membrilor Stray Kids. Văzând că lucrurile nu se liniștesc, în data de 5 februarie, compania JYP Entertainment a publicat un alt mesaj destinat persoanelor care îi deranjează constant pe băieți.

În mesajul lor, aceștia au declarat: ,,Chiar dacă am anunțat în prealabil faptul că vom lua măsuri legale, fanii obsedați ai trupei Stray Kids și-au continuat activitatea. Aceștia continuă să îi urmărească peste tot, începând de la locurile unde sunt cazați până la magazinele în care se află. Dorim siguranța și confidențialitatea vieții personale a artiștilor noștri, de aceea rugăm ca aceste lucruri să înceteze cât mai curând posibil.

Mai apoi, au declarat că membrii trupei se simt inconfortabil când aceste situații se petrec, totodată afectându-i moral. Fanii lor au încercat chiar să spargă ușile de la intrarea clădirii în care se aflau, continuând să le violeze intimitatea. Din cauza acestor lucruri petrecute, compania a anunțat că vor lua măsuri legale și politice contra acestor persoane, folosindu-se de dovezile adunate până acum.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s