Yoari de la ‘Sing Again’ este acuzată de bullying

Lista acuzațiilor de hărțuire în industria k-pop s-a deschis din nou.

O anumită victimă, „A”, care susține că vine de la aceeași școală primară și gimnazială ca Yoari, concurenta emisiunii ‘Sing Again’, a postat pe o comunitate online următorul mesaj: „Yoari este o agresoare. [Spre deosebire de ceea ce a spus ea], nu din cauza problemelor la domiciliu a abandonat școala gimnazială. Ci pentru că a provocat atâtea probleme la școală, hărțuind foarte mulți oameni. Toți cei care au mers la școală cu ea și au locuit în cartierul nostru o cunosc. Dar ea nu s-a schimbat, văzând-o des la televizor. Mă întreb dacă a uitat tot ce a făcut în trecut. Oamenii care au fost victimele ei trebuie acum să strângă din dinți”.

„A” a continuat: „Yoari se afla în timpul pedepsei sale, primită pentru că a cauzat probleme alături de ceilalți bătăuși când a renunțat la școală. După un an, a mers la o altă școală gimnazială și a renunțat și la ea. Un prieten de-al meu a fost lovit și învinețit la ochi, gură și obraz. Mi-a spus că Yoari l-a lovit și bătut de parcă ar fi fost un animal. Cred că este greșit să stea acum în fața publicului cu aceste minciuni”.

Drept dovadă, „A” a postat o fotografie cu Yoari din albumul de absolvire a școlii primare, scriind: „Cere-ți scuze tuturor cu privire la ceea ce ai făcut. Cere-ți iertare tuturor celor despre care ai crezut că este în regulă să îi tratați așa. Încă mă tem de tine”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s