Kim So Hyun, între rolul de prințesă și cel de războinică în “River Where The Moon Rises”

Kim So Hyun Transitions Seamlessly Between Warrior And Princess In “River Where The Moon Rises”

Actrița Kim So Hyun este pregătită de un rol epic în serialul “River Where The Moon Rises”.

“River Where The Moon Rises” este una dintre dramele cele mai așteptate din prima parte a anului 2021. Este un serial de epocă și o poveste de iubire care prezintă personajele dintr-o poveste populară coreeană, respectiv prințesa  Pyeonggang (Kim So Hyun) și generalul On Dal (Ji Soo).

La doar o săptămână înainte de premieră au fost difuzate noi fotografii cu Kim So Hyun. Ca Pyeonggang, rolul său va alterna între viața de prințesă și cea de războinică. Fiind o reinterpretare unei poveștii populare, Kim So Hyun va oferi o nouă viziune asupra personalității prințesei din Goguryeo, provocând tiparele. 

Este pentru prima dată când actrița va intepreta un asemenea tip de personaj, mai ales că este vorba de un personaj dublu: cel al reginei Yeon și al fiice sale, prințesa Pyeonggang, cea din urmă fiind totodată și soldatul pe numele Yeom Ga Jin. Rămâne de văzut cât de bine va reuși actrița să dea naștere celor două caractere diferite.

Echipa de producție a oferit câteva detalii suplimentare despre poveste:  „Pyeonggang din drama noastră este complet diferită de  prințesa plângăcioasă Pyeonggang cu care suntem familiarizați. Suntem încrezători că Pyeonggang, o prințesă dreaptă și îndrăzneață și un războinic cinic care devine un tânăr adult naiv când vine vorba de dragoste, va fi un personaj monumental în filmografia lui Kim So Hyun, precum și în lista de filme feminine din dramele istorice coreene.” Ei au adăugat: „A fost posibil datorită bazei solide a lui Kim So Hyun în actorie. Sperăm că puteți aștepta cu interes această  nouă provocare acceptată de Kim So Hyun.”

Serialul începe în 15 februarie.

Sursa

2 gânduri despre „Kim So Hyun, între rolul de prințesă și cel de războinică în “River Where The Moon Rises”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s