Big Hit, YG , Universal Music Group și Kiswe Mobile vor lansa împreună o nouă platformă de streaming live

Motivele pentru care Big Hit Ent. a investit în acțiunile YG par să se contureze. VLive va avea un concurent serios: o nouă platformă de streaming live ‘VenewLive‘ .

Big Hit Entertainment a anunțat pe 10 februarie că YG Entertainment și Universal Music Group au decis să investească în KBYK Live, o corporație realizată în comun de Big Hit și Kiswe Mobile. Big Hit și Kiswe au semnat un memorandum de înțelegere (MOU) în luna mai 2020 și au  stabilit împreună corporația KBYK Live în septembrie. De atunci, KBYK Live a folosit platforma sa de streaming live ‘VenewLive’ pentru artiștii Big Hit ca BTS, la concertele online ‘Bang Bang Con: The Live‘ și ‘BTS MAP OF THE SOUL ON:E‘. 

YG și UMG intenționează să dezvolte platforma ‘VenewLive’ ca o platformă pentru artiștii din lumea întreagă împreună cu  KBYK Live prin investiții comune. ‘VenewLive’ vrea să prezinte diferite elemente de performanțe digitale precum chatul live sau posibilitatea de cumpărare de produse specifice fiecărui artist și fandom. 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s