Actrița Lee Sun Bin vorbește despre relația ei cu Lee Kwang Soo!

În data de 10 februarie, Lee Sun Bin a acordat un interviu pentru Hankook Ilbo înainte de lansarea filmului „Mission Possible”.

În timpul interviului, actrița a fost întrebată dacă a regretat că relația dintre ea și Lee Kwang Soo a fost dezvăluită public. Intervievatorul a întrebat: „Există multe articole despre relația ta amoroasă, regreți că ai dezvăluit-o public?”

Lee Sun Bin a răspuns imediat: „Consider că este ceva natural. Cred că a fost ceea ce trebuia făcut. Nu regret, deoarece cred că este natural”.

Cu toate acestea, Lee Sun Bin nu va apărea în emisiunea de divertisment de pe canalul SBS, „Running Man”, pentru a-și promova filmul.

Ea a explicat: „Sunt jenată. Consider că ar fi mai corect să nu apar în emisiune pentru a-mi promova filmul, astfel încât spectatorii să se poată concentra mai mult asupra lui (când va fi lansat)”.

Între timp, Lee Kwang Soo și Lee Sun Bin s-au întâlnit în timpul unui episod din „Running Man” și au făcut publică relația în data de 31 decembrie 2018. De atunci, dragostea lor a continuat să crească!

Sursa

Un gând despre „Actrița Lee Sun Bin vorbește despre relația ei cu Lee Kwang Soo!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s