Sunmi își mărturisește gândurile personale despre ținerea unei diete

Artista postează un mesaj în care își exprimă scurt și la obiect părerea despre diete.

Sunmi a fost mereu cunoscută și apreciată datorită siluetei și fizicului său. Artista a vorbit recent despre greutatea sa, menționând că acest lucru a reprezentat mereu un stres pentru ea. În 2020, artista a șocat întreg publicul emisiunii Knowing Bros când a dezvăluit că are doar 41 de kilograme. În timpul spectacolului, Sunmi a mărturisit că faptul că este subponderală reprezintă o frică foarte mare de a ei , ținând cont că oamenii pot muri din cauza acestui lucru. De aceea, fanii au fost ușurați când aceasta a reușit să ajungă la 50 de kilograme. Deși i-a fost greu să ia în greutate, acum este mult mai mulțumită.

Sunmi a postat recent pe contul său de Instagram câteva cuvinte referitoare la dieta pe care a fost nevoită să o parcurgă. ,,Arghhhhh. Urăsc să țin diete! Este greu!” a mărturisit aceasta, fiind supărată.

Deși dietele sunt un lucru „normal” în viața unui idol, unii tind să exagereze cu acest lucru care poate aduce probleme mari de sănătate în viitor. Fanii își doresc ca aceștia să fie sănătoși, fără să țină cont de standardele coreene tipice de frumusețe. De asemenea, nu au ezitat să lase comentarii încurajatoare pentru artistă.

Ce părere aveți despre diete?

sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s