Jeonghwa din EXID vorbește despre debutul său ca actriță și susținerea primită de la Hani + altele

EXID’s Jeonghwa Talks About Her Big Screen Debut, Getting Advice From Hani, And More

Artista împărtășește informații legate de debutul său ca actriță și informații despre filmul în care va apărea!

Jeonghwa din EXID va reveni în curând cu noul său proiect, un film de acțiune. Directorul general, Choi Sang Hoon, a anunțat partea a doua a filmului “The Dragon Inn Part 1: The City of Sadness” . Acesta va fi numit “The Dragon Inn Part 2: The Night of the Gods”, unde  Jeonghwa va juca personajul Ji Hye, un comandant care se ocupă de strategia grupului în care se află.

În timpul unui interviu, artista a discutat cu mult entuziasm despre debutul său ca actriță. „Am obținut acest rol în urma unei audiții. Pot spune că am avut multe lucruri în comun cu personajul acestui film. Mi-a plăcut ideea să joc un personaj care dă comenzi altor persoane și este creierul operațiunii. Lucrul în echipă a fost foarte important în timpul filmărilor. Chiar dacă sunt singurul personaj feminin, am încercat să nu ies foarte mult în evidență” mărturisește aceasta.

După debutul său în prima parte a filmului, proaspăta actriță a devenit mult mai atrasă de actorie, dorind să apară și în a doua parte. Apoi, a adăugat: „Îmi aduc aminte că nu mă așteptam ca filmul să adune atât de mulți spectatori, însă țin minte că am dat tot ce am putut ca rolul meu să fie conturat bine. Nu am vurt să am niciun regret după filmări.”

Când a fost întrebată despre trupa EXID, Jeonghwa a spus că o reuniune ar fi foarte posibilă. „Cred că cea mai mare dorință a mea și un vis împlinit, ar fi o carieră complexă a unei actrițe. Acesta este motivul meu care mă concentrez doar pe actorie în prezent. Totuși, mi-a plăcut mult și m-am simțit bine să fiu cântăreață. Încă îmi place să cânt. Este posibil ca pe viitor să doresc iar să cânt pe scenă. Nu voi rata oportunitatea de a accepta această provocare din nou.” explică artista. De asemenea, a mai adăugat faptul că a vrut să devină actriță încă de la vârsta de 9 ani.

După o pauză de câteva minute, a mărturisit: „Consider că trupa EXID este ca o casă la care mă voi putea întoarce întotdeauna. Toate fetele păstrăm această casă în adâncul inimii noastre, de aceea acest fapt nu ne oprește să revenim aici. Dacă ar fi să reunim grupul, sunt sigură că ne vom simți la fel de bine ca în trecut. În prezent, toate muncim foarte mult pentru scopurile noastre personale. Cea mai apropiată de mine este Hani. Deseori îi cer multe sfaturi, pentru că noi două ne înțelegem încă din primele zile de când ne-am cunoscut. M-a susținut foarte mult în realizarea visului meu, iar eu o voi susține la fel de mult. Mă bucur că am o persoană cu care pot împărtăși gândurile mele personale și planurile pentru viitor.”

Filmul va fi lansat pe data de 20 februarie. Actrița este total pregătită pentru numeroase proiecte legate de viitorul său în actorie. Tot în acest an, aceasta plănuiește să mai lanseze alte două filme, acceptând și alte posibile oportunități.

sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s