Song Joong Ki jură răzbunare și devine înspăimântător în “Vincenzo”

Watch: Song Joong Ki Vows Revenge And Strikes Fear Into People’s Hearts In Action-Packed Preview For “Vincenzo”

Noul trailer al K-dramei “Vincenzo” îl arată pe Song Joong Ki în rolul unui mafiot răzbunător.

„Vincenzo” este o nouă dramă cu Song Joong Ki în rolul lui Vincenzo Cassano, un avocat italian și consilier mafiot de origine coreeană, dar care a fost adoptat de o familie italiană la o vârstă fragedă. Când se întoarce în Coreea din cauza unui conflict din cadrul organizației sale, el se întâlnește cu avocatul cu limbă ascuțită Hong Cha Young (interpretată de Jeon Yeo Bin) și stagiarul său Jang Joon Woo (interpretat de Taecyeon de la 2PM). Împreună, își unesc forțele folosind metode oneroase pentru a-i doborî pe ticăloși care nu pot fi pedepsiți de instanța de judecată.

În noul videoclip al dramei, Vincenzo pleacă din Italia în Coreea cu o misiune – și un termen. Antieroul declară: „Trebuie să închei totul într-o lună, apoi voi merge imediat spre Malta”. Cu toate acestea, în curând se confruntă cu mai multe obstacole, inclusiv cu o bandă de delincvenți de școală care nu par să știe cince se confruntă. Unul dintre elevi, care pare să vrea să pună mâna pe ceasul de lux al lui Vincenzo, îl amenință spunând: „Se pare că nu știi încă cât de înspăimântători pot fi elevii de gimnaziu”.

Când Vincenzo ajunge la Geumga Plaza, negustorii se îngrijorează imediat ce îl văd pe misteriosul străin. „Există ceva de rău în privința lui”, spune unul dintre ei.

Suspectându-l pe noul-venit, Hong Cha Young pare să îl enerveze în mod intenționat pe Vincenzo, care explodează furios în italiană. Liniștit, avocata răspunde calmă: „Sună oarecum ca niște cuvinte rele”. Între timp, avocatul comercianților din Geumga Plaza Hong Yoo Chan (interpretat de Yoo Jae Myung) își ține garda sus, spunând: „Nu voi avea niciodată încredere în oameni ca tine”.

Clipul continuă să arate Geumga Plaza căzând în mâinile lui Babel Construction, o companie legată de avocatul crud Choi Myung Hee (interpretată de Kim Yeo Jin). Pe măsură ce complotul începe să se crească, Hong Cha Young remarcă sec: „Într-un fel, toate sunt mafie și carteluri în Coreea”, referindu-se la dificultatea de a prinde persoane puternice și bine conectate prin sistemul de justiție.

Recunoscând nevoia unui „erou întunecat” care lucrează în afara legii, Vincenzo face față provocării în timp ce amenință pe cineva: „Nu sunt aici pentru a negocia, ci pentru a da un avertisment”. Tânărul și inocentul Jang Joon Woo își face griji: „Este prea oribil. Există oameni acolo, la urma urmei ”, dar Vincenzo abia clipește în timp ce privește o clădire prăbușindu-se în fața lui.

Previzualizarea se încheie cu avertismentul lui Vincenzo: „Nu voi ierta niciodată pe niciunul dintre voi, indiferent ce s-ar întâmpla”.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s