Versiunea coreeană a serialului ”Money Heist (La Casa de Papel)” de pe Netflix dezvăluie actorii principali

Au dezvăluite mai multe detalii despre remake-ul coreean al popularului serial de pe Netflix – „Money Heist (La Casa de Papel)”.

Recent, un reprezentant din partea portalului Chosun Ilbo, a dezvăluit că modelul și actrița Jang Yoon Joo a fost distribuită în rolul lui Nairobi. Jang Yoon Joo a debutat în industria cinematografului ca Miss Bong în filmul „Veteran”.

„Money Heist” sau „La Casa de Papel” este o dramă spaniolă difuzată pe Netflix care spune povestea unui grup de oameni conduși de un geniu numit „Profesorul” și plănuiesc cel mai mare jaf din istorie.

Drama a câștigat multă atenție și popularitate și a fost una dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix. La un moment dat, drama s-a clasat pe locul doi în topurile globale de la Netflix. Până acum, au fost lansate patru sezoane, iar producătorii au de gând să lanseze un nou sezon.

Pe lângă Jang Yoon Joo, actorul Yoo Ji Tae a fost distribuit în rolul Profesorului, iar actorul Park Hye Soo a preluat rolul lui Berlin.

Actrița Jeon Jong Seo, care a jucat recent în filmul „The Call”, a fost distribuită în rolul lui Tokyo, naratorul dramei. Iar, actrița Kim Yoon Jin a primit rolul lui Raquel Murillo, detectivul care îi urmărește pe profesor și pe cei opt tâlhari.

Versiunea coreeană va fi regizată de Kim Hong Sun, care a lucrat la dramele „Voice” și „Black”.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s