Song Kang se transformă într-un dansator de balet desăvârșit pentru următoarea dramă

Song Kang Transforms Into Talented Ballet Dancer For Upcoming Drama

Producția marca tvN, „Navillera”, a făcut publice primele imagini cu Song Kang în pielea personajului!

Având la bază un webtoon popular cu același nume, „Navillera” va spune povestea lui Duk Chool, interpretat de Park In Hwan, un bărbat care începe să danseze balet la vârsta de 70 de ani, și Chae Rok, portretizat de Song Kang, un tânăr balerin de 23 de ani care se pierde în timp ce își urmărește visurile.

Deși Chae Rok posedă un talent extraordinar în calitate de dansator de balet, acesta întâmpină piedicile realității care fac dificilă pentru el calea către succes. După ce acesta renunță la visurile sale, viața sa ia o întorsătură neașteptată atunci când întâlnește un student aparte: Duk Chool, care va aduce o schimbare dramatică în viața lui Chae Rok.

În noile fotografii cu Song Kang în timp ce își interpretează personajul, actorul exprimă grație și eleganță în calitate de dansator. Deși acesta face dansatul să pară floare la ureche, determinarea din ochii lui Chae Rok indică dificultățile cărora va fi nevoit să le facă față în această perioadă de tinerețe.

Lăudând calitățile actoricești ale lui Song Kang, producătorii serialului „Navillera” au menționat: „Song Kang interpretează rolul lui Chae Rok ireproșabil, iar astfel putem spune că personajul din webtoon a prins viață. Suntem convinși că acesta va deveni unul dintre cele mai importante roluri ale lui Song Kang. Vă rugăm să fiți entuziasmați pentru ‘Navillera’ și balerinul Song Kang.”

„Navillera” va avea premiera în data de 22 martie.

Sursa: soompi

 

Un gând despre „Song Kang se transformă într-un dansator de balet desăvârșit pentru următoarea dramă

  1. mariagrafu

    Nu ma mai uimește nimic cand e vorba de Song Kang , inca din Love Alarm s-a observat talentul pe care îl are ca si actor … Eu personal cred ca va deveni curând unul din cei mai buni actori Coreeni având în vedere în cate producții reușite a fost actor principal . =}}

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s