Stagiara scandaloasă Han Seo Hee dezvăluie de ce părăsise rețelele sociale + spune că mereu și-a dorit să cânte

Image result for han seo hee youtube channel

Fosta stagiară Han Seo Hee a dezvăluit motivul pentru care a dispărut de pe rețelele sociale, dar a și vorbit despre visul ei de a deveni o cântăreață.

În primul episod de pe canalul ei „Seoheechopath”, Han Seo Hee a dezvăluit circumstanțele în care a părăsit rețelele sociale, spunând: „Unchiul meu a făcut-o. Familia mea a simțit că Instagram a dat naștere la toate problemele, și ei doar mi-au închis contul. Eu nici nu știu cum au făcut-o, întrucât nu îmi știam parola. El mi-a spus că va închide contul și eu am spus ok. A fost greu și pentru mine.”

Ea a dezvăluit că cel mai dificil pentru ea a fost să nu aibă un vis pentru care să lucreze. Seo Hee s-a exprimat: „Cel mai dificil pentru mine este să nu am un vis. Dacă e ceva ce aș vrea să devin, aș fi motivată să încep să învăț, doar că eu nu am nici un vis.” Referitor la visul ei din trecu de a deveni o cântăreață, ea a spus: „Mereu mi-am dorit să cânt. Dar când mă gândesc la vârsta mea și la alte lucruri, consider că imaginea mea a fost probabil prea consumată de public. Publicul mă cunoaște prea bine, deci nu cred că e posibil. Nu mă gândesc că e posibil. Sunt lucruri pe care nu le pot face chiar dacă vreau să le fac.”

Han Seo Hee și-a creat un nume după ce a apărut la emisiunea „Birth of a Great Star”, dar toată atenția ea a primit-o având un rol important în controversele cu droguri ale lui TOP din Big Bang și B.I (ex-iKON).

sursa: allkpop

Un gând despre „Stagiara scandaloasă Han Seo Hee dezvăluie de ce părăsise rețelele sociale + spune că mereu și-a dorit să cânte

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s