Agenția lui Woonggi din TOO neagă acuzațiile de violență în școală a artistului

Agency Of TOO’s Woonggi Denies Allegations Of School Bullying

După ce au apărut în mediul online o postare precum Woonggi din TOO a hărțuit alți studenți în școală, agenția idolului vine cu o declarație negând acuzațiile.

Astăzi, 16 februarie, o persoană „A” a publicat o postare cu titlul „Dezvăluiri despre Woonggi din TOO și violența lui în școală”. „A” a dezvăluit albumul de absolvire, scriind „voi dezvălui actele de violență în școală și personalitatea lui Cha Woonggi”.

Postarea vine după ce Woonggi primește atenție pozitivă pentru un comentariu într-un chat de la universitate, unde el a încurajat studenții să mențină distanța socială. „A” consideră că Woonggi nu merită să fie pe un piedestal în ochii internauților: „Fii sincer, nu te roade la conștiință? Nu tu ai distrus viețile lor? Sau ai crezut că trecutul tău va fi uitat, acum că ești o celebritate?”

Postarea cu pricina a pus în listă toate experiențele presupuselor victime. Se pune că Woonggi și grupul lui de prieteni au abuzat verbal alți elevi, i-au hărțuit, i-au insultat pe ei și părinții lor, i-au hărțuit și online. În particular, „A” a scris că o victimă s-a mutat la o altă școală și a dezvoltat o fobie de societate din cauza lui Woonggi și a prietenilor lui. O altă victimă a scris un raport la departamentul de ajutor în școală, cerând o comisie de combatere a violenței să îl vadă, dar cererea nici măcar nu a fost acceptată. „A” a spus că victimele au colectat evidențe precum o altă victimă ce a urmat un tratament la psihiatru, iar împreună culeg mai multe exemple de hărțuire.

Peste câteva ore, Stone Music Entertainment a lansat următoarea declarație:

„Bună ziua. Aici este Stone Music Entertainment, agenția lui Cha Woonggi din TOO.

În legătură cu postarea ce a apărut astăzi online despre Cha Woonggi, noi am verificat totul cu artistul, reprezentanții de la școală și alte persoane care apar în postare ca victime.

Am aflat că e adevărat că au fost persoane care nu erau în relații tocmai amicale cu Cha Woonggi în timpul zilelor de școală, dar acuzațiile de violență și hărțuire sunt complet false.

Dacă se va continua răspândirea informației false despre artistul nostru, noi vom recurge la acțiuni ferme. Vom continua să ne protejăm artiștii noștri.

Vă mulțumim.”

sursa: soompi

Un gând despre „Agenția lui Woonggi din TOO neagă acuzațiile de violență în școală a artistului

  1. Pingback: Un fost coleg de-al lui Woonggi din TOO îi ia apărarea și aduce dovezi după ce idolul a fost acuzat de bullying | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s