Un fost coleg de-al lui Woonggi din TOO îi ia apărarea și aduce dovezi după ce idolul a fost acuzat de bullying

Un fost coleg de clasă al lui Woonggi din TOO îi ia apărarea după ce idolul a fost acuzat de bullying.

Stone Music Entertainment a negat cu vehemență acuzațiile de bullying aduse lui Woonggi din TOO de către „A”. O persoană care declară că a fost apropiată atât de Woonggi, cât și de A, a decis să vorbească despre zvonuri: „Am văzut că Woonggi a fost acuzat de bullying și am simțit că trebuie să scriu această postare, întrucât este ridicol. Acele zvonuri nu au pic de adevăr.

Woonggi, „A” și eu am fost prieteni apropiați încă din gimnaziu, ne-am jucat o mulțime de farse și ne-am certat o grămadă. „A” s-a certat destul de rău cu Woonggi și a încercat să îl abordeze. Cum Woonggi este genul de persoană care întoarce aceeași suferință pe care a îndurat-o, prietenia lor s-a sfârșit rău. Iar „A” era tipul de persoană care posta pe Facebook când avea o stare proastă. Chiar l-a etichetat pe Woonggi într-o postare și i-a spus: „Tu nu ai tată.” Woonggi nu suporta să se certe în felul ăsta și a trecut prin clipe dificile. „A” știa că reprezintă un punct sensibil pentru el, așa că a folosit Facebook și Messenger pentru a-l viza.

Persoana a mai adăugat că „A” se folosea de cyberbullying și a adăugat o captură de ecran pentru a demonstra asta. De asemenea, a postat dovezi că au fost la același gimnaziu. În capturile de ecran, „A” scria: „Woonggi este liderul când vine vorba de a evita o ceartă”, iar Woonggi i-a răspuns: „Da, mulțumesc că m-ai ales pe mine ca lider. Sunt recunoscător, așa că voi face tot posibilul să devin un Woonggi responsabil.” „A” răspunde în mod sarcastic: „În regulă, am înțeles. Dacă nu vrei să rămâi cu buza umflată din nou, te rog să te duci naibii.

Se pare că artistul a intrat în vizorul multor persoane care încearcă să îl pună într-o lumină proastă, mai ales că foștii colegi de liceu au trimis conversații de pe grupul clasei cu scopul de a întoarce fanii împotriva lui.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s