Wonho e încoronat de către Men’s Health Korea

Men’s Health Korea îl salută pe Captain Korea, care îi împodobește coperta din martie cu bustul său olimpian, perfect sculptat! Cu siguranță Wonho oferă publicului un pictorial incendiar!

Era doar o chestiune de timp până ca Wonho să ajungă să își etaleze corpul de zeu pe coperta celor de la Men’s Health Korea, care îl numește pe Instagram ca fiind „unul din cei mai hot artiști din toate timpurile”. Idolul le îndeplinește astfel dorința fanilor Monbebe și Wenee, care de multă vreme și-au exprimat dorința de a-l vedea pe coperta de la Men’s Health Korea. 

Revista din martie va avea două versiuni, A și B, iar coperta are titlul “Hello! Captain Korea” care face referire la porecla cu care fanii îl numesc cu afecțiune pe Wonho de mult timp. 

De ani de zile, Wonho este un model de pasiune pentru sport, el fiind un „workoutholic”  deoarece tot timpul liber și-l petrece la sală (peste 2 ore zilnic), făcând exerciții cardio sau pentru mărirea masei musculare etc., acesta îndrumându și fanii să facă mișcare pentru că se simt bine, nu pentru că „trebuie”.

Mai mult, după ce și-a deschis canalul său de YouTube, Wonho a filmat exerciții simple de făcut acasă, pentru menținerea unui tonus muscular bun chiar și pe timp de pandemie. Fanele îl adoră pentru că încearcă să le ajute să facă sport, inclusiv chinuindu-se să tragă de el la pilates pentru a vedea cum este  acest tip de sport practicat mai mult de fete.

Vă oferim mai jos câteva din exercițiile postate de Wonho, primul filmuleț fiind o rutină de abdomene diverse făcute la el acasă, pe care le puteți încerca și voi, dacă v-am stârnit curiozitatea: 

 

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu