Yeri din Red Velvet vorbește despre tipurile de proiecte pe care le dorește în viitor apropiat

Red Velvet’s Yeri Talks About What Kind Of Acting Projects She Wants To Try In Future

Artista a participat recent la un pictorial realizat de revista Arena Homme Plus, unde a vorbit despre proiectele sale legate de actorie.

Yeri din Red Velvet a participat la un pictorial tematic, unde a interpretat-o pe zeița Psyche. În mitologia romană, Psyche era cunoscută ca fiind soția zeului Eros (zeul iubirii). Drept urmare, artista a fost fotografiată în cadre cu tematică elegantă și mistică, uimind încă o dată publicul cu frumusețea sa.

După realizarea ședinței foto, Yeri a fost invitată să participe în cadrul unui interviu, unde a discutat puțin despre personalitatea sa: „Îmi place să fotografiez, dar în același timp îmi place să fiu fotografiată la rândul meu. Orice lucru artistic mă încântă. Încerc mereu să îmi ascult vocea interioară. Consider că fericirea constă în puterea de a te cunoaște pe tine însuți și să ai constantă speranță spre mai bine.”

Artista a intrat pentru prima dată în pielea unui actor, când a fost invitată să joace în drama „Mint Condition” realizată de cei din tvN. Când a fost amintit acest lucru, Yeri a spus: „Am jucat rolul unei asistente medicale. Deși am filmat în timpul unei vremi friguroase, m-am distrat foarte mult. Mi-ar plăcea să apar în mai multe drame în viitor. Este distractiv să joc diverse personaje, cu care nu am niciun lucru în comun în viața reală. Dacă mi se oferă oportunitatea de a juca un rol, nu voi rata șansa! Mi-ar face plăcere să joc într-o dramă fantastică, cu un concept similar cu acest pictorial.”

sursa; soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s