Rain dezvăluie cum se simte ca producător și vorbește despre grupul de băieți pe care îl antrenează + altele

Rain Talks About Becoming A Producer, Training His New Boy Group Ciipher, and More

Recent, Rain și noul său grup de băieți, Ciipher, au participat la un pictorial realizat de revista 1st Look.

În decembrie, Rain a făcut public un anunț important. Acesta a dezvăluit faptul că va antrena și va debuta un nou grup de băieți în cadrul companiei sale. Trupa este numită Ciipher și este alcătuită din 7 membri.

În februarie, băieții din Ciipher au participat alături de îndrumătorul lor la festivalul „Immortal Songs”, unde au interpretat o piesă de-a artistului, anume „GANG”.

În timpul interviului, Rain a mărturisit: „Au existat numeroși factori când a venit vorba de realizarea acestui debut. În ciuda acestor lucruri, în momentul când i-am întâlnit pe acești copii, am luat decizia de a paria tot ce am pentru succesul lor. Nu doar timpul sau îndemânarea mea, dar și lucrurile materiale pe care le dețin. Indiferent dacă grupul va avea rezultate bune sau nu, nu voi regreta alegerea de a-i antrena. Sunt niște copii foarte educați și talentați. ”

Când a fost întrebat despre viața sa ca nou producător, acesta a spus: „Fiecare zi e foarte interesantă. Sunt cu gândul în foarte multe părți. Aștept cu nerăbdare să văd reacția publicului la vederea celor din Ciipher. Uneori este greu să potrivesc personalul care ajută membrii, dar știu că toți se vor descurca bine. Îmi doresc să îi ajut pe copii să debuteze. Voi lupta pentru ei până în ziua când vor fi stabili din punct de vedere moral și financiar. ”

Mai apoi, a venit rândul băieților din Ciipher să împărtășească câteva gânduri despre Rain ca producător: „Este un om sincer în tot ce face. Are foarte multă grijă de noi și este foarte atent în timpul filmărilor la orice detaliu. Ca regizor este destul de strict. Observă foarte repede orice greșeală, iar apoi ne ajută să o corectăm. Totuși, după terminarea filmărilor, acesta devine un total alt om. Este foarte prietenos și glumeț. Nu ezită niciodată când vine vorba de a oferi sfaturi folositoare sau de a ne încuraja la fiecare pas.” 

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s