Alergia alimentară a lui Jin din BTS i-a făcut pe ARMY să îl numească vampir

Imagini pentru eat jin

O alergie i-a determinat pe fani să îl numească pe artist vampir. 

Cu toții știm că lui Jin îi place să mănânce si să gătească. Acesta și-a arătat de mai multe ori abilitățile de gătit în timpul episoadelor din seria „RUN BTS” și și-a împărtășit dragostea pentru mâncare prin intermediul seriei sale personale intitulate „Eat Jin”. În acest fel artistul a putut comunica cu fanii săi și si-a putut exprima liber dragostea pentru arta culinară. Din nefericire, o alergie alimentară i-a afectat lui Jin modul de a mânca. În 2019, în urma unei vizite la medic, artistul a aflat că este alergic la usturoi.

Am fost testat pentru alergii, deoarece aveam mâncărimi pe tot corpul ”, a scris Jin pe platforma Weverse. „Doctorul mi-a dat un diagnostic șocant, spunându-mi să reduc cât mai mult usturoiul. Ce fel de mâncare aș putea mânca care să nu includă usturoi? ”

Probabil că am fost Dracula în viața anterioară”, a continuat Jin. Această nouă alergie s-a dovedit a fi o provocare pentru artist, mai ales din cauza dragostei sale pentru mâncare. Alergia a fost și unul dintre motivele pentru care Jin a redus fluxul live al seriei „Eat Jin” . 

Acest lucru însă nu i-a întristat pe membrii fanclubului său, ARMY postând pe mai multe rețele de socializare imagini cu Jin îmbrăcat în haine închise la culoare și însoțite de descrierea „Jin, vampirul”.

 
 
 

Usturoiul se pare că nu este singurul aliment pe care artistul ar trebui să îl evite. Fani au aflat că Jin este de fapt alergic și la cartofi. În episodul 125 din seria „ RUN BTS” , toți membri grupului BTS s-au adunat în jurul unui castron de cartofi, cu excepția lui Jin, care nu a putut să guste din preparate. RM a spus că Jin, colegul său de trupă, este alergic la cartofi. 

Cartofi și usturoi”, acesta a fost răspunsul lui Jin când a fost întrebat despre alimentele la care este alergic. „Gătitul a fost hobby-ul meu, dar după ce am aflat că sunt alergic la aceste două alimente am renunțat la el.

 

Sursa

2 gânduri despre „Alergia alimentară a lui Jin din BTS i-a făcut pe ARMY să îl numească vampir

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s