Wonho lansează un teaser incendiar!!

Cum să înnebunești lumea în 28 de secunde? Întuneric, apă, foc, alcool, lanțuri, Wonho sexy, dar și o femeie misterioasă, Captain Korea le oferă pe toate într-un teaser artistic incredibil a la Hollywood!
Wonho tocmai a lansat teaserul video pentru melodia de titlu „LOSE” de pe mini-albumul „Love Synonym (#2) Right for Us ” și a înnebunit lumea.

Teaserul este în sine un mini-film artistic, excepțional de atractiv și de plăcut estetic. Conceptul este unul sexy, puternic și întunecat. Fanii Monbebes și Wenees nu știu care este secvența preferată din videoclip. dar facem totuși un rezumat: Wonho se confruntă cu întunericul, bea, suferă, este încătușat, trece prin apă (dansează artistic), prin flăcări, inima lui rămâne însângerată închisă după gratii, într-o cameră. La toate acestea adăugăm și imaginea unei femei, la fel de întunecată.

Toate aceste elemente i-au făcut pe fani să sară în sus și să nu mai aibă răbdare până la publicarea videoclipului complet care, dacă teaserul este atât de bogat ca imagini și calitate artistică, probabil va fi un hit și va crea dependență și mai mare .

Cu siguranță vom vedea un Wonho mai întunecat și mai sexy și provocator. Revenirea lui oficială are loc în 26 februarie. Ce părere aveți?

 

3 gânduri despre „Wonho lansează un teaser incendiar!!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s