CUBE Entertainment clarifică zvonurile despre Soojin din (G)I-DLE și hărțuirea printr-un comunicat de presă!

CUBE Entertainment dezvăluie adevărul din spatele zvonurilor ce se învârt în jurul lui Soojin din (G)I-DLE!

Pe 20 februarie, un internaut susține că Soojin l-a chemat pe fratele său și pe un prieten de-al fratelui în toaletă și i-a dat o palmă. Apoi, idolul ar fi răspândit mesaje în întreaga școală, spunând ca fratele mai mic să fie tratat ca „un ratat”.

În declarația oficială, CUBE Entertainment a precizat că identitatea internautului este sora mai mare a unui elev de la acea școală. De asemenea, agenția a confirmat că sora mai mare a auzit odată o discuție la telefon dintre Soojin și respectivul elev, ce s-a transformat într-o ceartă telefonică între cele două: vedeta și sora elevului. Cu toate acestea, multe dintre celelalte afirmații, inclusiv existența violenței, sunt false.

Apoi, agenția a promis că va face tot posibilul pentru a pedepsi sever internauții care postează comentarii rău intenționate în viitor, adăugând că au înființat „Comitetul pentru protecția drepturilor artiștilor”, în data de 15 decembrie a anului trecut și vor monitoriza în continuu răspândirea informațiilor false, a comentariilor rău intenționate, și hărțuirea sexuală, inclusiv denigrarea online a artiștilor lor, intenționând să acționeze în instanță.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s