Soojin din (G)I-DLE este acuzată de bullying + reacția internauților

Au apărut noi acuzații de bullying, iar de data această este vorbă despre membra Soojin din (G)I-DLE.

În urma unei serii de controverse șocante de intimidare școlară din industria voleiului (atât masculin, cât și feminin), au apărut diverse acuzații anonime de intimidare în industria divertismentului.

Pe 20 februarie, un internaut a postat pe o pagină de socializare despre un moment de bullying, acuzând-o pe Soojin din (G)I-DLE pentru că avea tendința de a-și intimida fratele mai mic în gimnaziu.

Acest internaut susține că Soojin l-a chemat pe fratele său și pe un prieten de-al fratelui în toaletă și i-a dat o palmă. Apoi, idolul ar fi răspândit mesaje în întreaga școală, spunând că fratele mai mic să fie tratat ca „un ratat”.

Se zice că nu e prima dată când acesta încerca să o acuze pe Soojin. Mulți fanii au observat că acest internaut a publicat în trecut o postare similară, dar pentru că fanii au reacționat, postarea a fost ștearsă.

La scurt timp, a apărut o postare similară pe altă pagină media. Acest utilizator susține că a fost victima lui Soojin tot în gimnaziu.

În acest moment, mulți internauți sunt de părere că e greu să te încrezi în astfel de acuzații anonime fără dovezi convingătoare. Se spune că în aceste cazuri, victimele și-au prezentat identitatea reală pentru a convinge fanii că ce au spus este adevărat.

Să vedem ce au avut de spus internauții coreeni și fanii despre acest subiect:

  • „Sunt prea multe acuzații zilele astea. Trebuie să rămâneți obiectivi până când se vor atașa dovezi concrete. Multe artiste au fost atacate cu aceste zvonuri nefondate”.
  • „Chiar dacă e adevărat, (G)I-DLE va avea noroc. Soojin are mulți fani.”
  • „Majoritatea elevilor se certă cu alții în timpul școlii. Dar acum, toată lumea se crede că e victimă, iar din asta se creează un mare tam-tam”.
  • „Neverlands, trebuie să rămânem obiectivi până când se va dovedi cele spune. Dacă fanii încep să-și apere idolii, asta va înrăutăți situația.”
  • „Am auzit că și alte vedete au mers la aceeași școală cu Soojin”.
  • „Idk … din mai multe motive voi rămâne sceptic cu privire la acest subiect…”
  • „Vă rugăm să nu plătiți oameni ca să începea o mare controversă. Cazurile de agresiune școlară trebuie tratate cu seriozitate”.

Ce părere aveți despre situație?

Sursa: allkpop.com

2 gânduri despre „Soojin din (G)I-DLE este acuzată de bullying + reacția internauților

  1. Pingback: CUBE Entertainment clarifică zvonurile despre Soojin din (G)I-DLE și hărțuirea printr-un comunicat de presă! | K-POP ROMÂNIA

  2. Pingback: Mingyu din Seventeen e acuzat de bullying pe când era elev | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s