“The Penthouse 2” trece de 20% rating, iar “Vincenzo” cu Song Joon Ki intra în istoria tvN cu premiera sa

Los índices de audiencia de “The Penthouse 2” superan el 20 por ciento en el segundo episodio; “Vincenzo” logra el 3er estreno más alto de cualquier drama de fin de semana en la historia de tvN

Aseară s-a dat o luptă în clasamentele de audiență!

Pe 20 februarie, a fost difuzat cel de-al doilea episod din noul sezon „The Penthouse 2” și a reușit să ajungă să treacă de 20% rating. Potrivit portalului Nielsen Korea, drama de pe SBS a înregistrat un rating de audiență de 15,1 și 20,4% pentru cele două părți ale sale.

În același timp, noua dramă de pe tvN, „Vincenzo” cu Song Joong Ki a avut un început impresionant. Premiera dramei a obținut un rating la nivel național de 7,7% , obținând al treilea cel mai mare rating de premieră din istoria tvN.

Pe primul loc se află „Mr. Sunshine” (2018), care a debutat cu un rating de 8,9%, iar pe al doilea găsim „Mr. Queen” (2020-2021), care a început cu un rezultat de 8,0%.

Noua dramă de mister de pe OCN, „Times” a avut premiera cu un rating de 1,6%, în timp ce noul thriller „Beyond Evil” de pe postul JTBC a obținut un rezultat de 3,9% pentru cel de-al doilea episod.

“Love (ft. Marriage and Divorce)” de pe TV Chosun a văzut o scădere față de săptămâna trecută, înregistrând un rating de audiență de 7,7% aseară.

În cele din urmă, “Homemade Love Story” de pe KBS 2TV a rămas cea mai urmărită dramă de sâmbătă seară, obținând 26 și 31% pentru cele două părți ale sale.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s