Gowoon părăsește Berry Good după încheierea contractului

Gowoon a anunțat că părăsește Berry Good după ce contractul cu agenția s-a încheiat.

Aceasta a postat recent o scrisoare pe Instagram pentru fanii săi:

Vă mulțumesc tuturor celor care au iubit-o pe Gowoon din Berry Good. Este trist că s-a terminat contractul meu, iar din această cauză nu voi mai fi alături de Berry Good. Bănuiesc că îmi este teamă să mă întorc la a fi Moon Yoo Jung în locul lui Gowoon din Berry Good, tocmai pentru că am iubit Berry Good atât de mult. Nici măcar nu am realizat cât de mult timp a trecut. Uneori nu mi-a plăcut, dar au existat și momente pe care le prețuiesc.

Mulțumesc directorului agenției, staff-ului companiei și membrilor staff-ului care au fost alături de noi, dar care acum se află în alte locuri. Vă mulțumesc că ați lucrat din greu încă de la debut. Îmi pare foarte rău fanilor noștri și vă sunt recunoscătoare. Nu voi putea uita oamenii care mi-au spus că au fost încântați că le-am cântat, oamenii care mi-au spus că am muncit din greu până acum și oamenii care m-au iubit mai mult decât m-am iubit eu pe mine însămi. Sper să rămân și eu o amintire plăcută pentru voi.

În ultimul rând, mulțumesc membrelor mele, care au muncit toate din greu. Mă gândesc la tot ce am făcut împreună cât scriu această postare. Toate momentele noastre au fost prețioase pentru că am fost împreună. V-am iubit pe toate, chiar dacă am pretins că nu. S-au întâmplat multe și ne-am bazat una pe cealaltă, întrucât eram puse în aceeași situație și am avut aceleași emoții. Vă mulțumesc că ați fost mereu lângă mine.

Sper să mă sprijiniți în continuare, întrucât sunt multe lucruri pe care aș vrea să le fac și voi avea parte de un nou început. Voi fi mereu cu voi. Vă iubesc, întotdeauna!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s