Agenția lui Park Hye Soo neagă acuzațiile aduse artistei + va lua măsuri legale contra acuzatorilor

Park Hye Soo’s Agency Denies School Violence Allegations + Announces Plans To Take Legal Action

Agenția lui Park Hye Soo neagă afirmațiile acuzatorilor care susțin că aceasta a folosit violența contra colegilor săi din timpul școlii.

În data de 22 februarie, un internaut (denumit A pentru a păstra anonimatul) a postat un comentariu care a stârnit o adevărată controversă între fani. Internautul susține că este o fostă colegă a lui Park Hye Soo și că au fost la aceeași școală împreună. Comentariul a fost lăsat sub ultima postare a artistei cu fraza: „Hye Soo unnie, sunt XXX de la școala gimnazială Dae Chung. Sper că vei plăti pentru păcatele tale.”

După comentariul lăsat, fanii au devenit curioși, cerând astfel mai multe informații. Ca urmare, A a decis să lase un mesaj în care își transmite povestea: „Mi-a sunat tatăl într-o zi și l-a înjurat pentru a mă enerva, apoi m-a plesnit peste față. Dacă și-ar fi cerut scuze la întrunirea în care am împlinit 20 de ani, atunci aș fi șters cu buretele toată întâmplarea. Acest lucru nu s-a întâmplat din păcate. AM fosts foarte apropiate o perioadă, însă chiar și atunci am fost chinuită de ea. Am trecut prin multe, dar nu am avut niciodată curajul de a spune cuiva durerea mea. Dacă mă va da în judecată doar pentru că am dezvăluit asta, înseamnă că nu are conștiință, dar eu nu voi mai sta la picioarele sale. Chiar dacă am fost și eu un elev rebel ca Park Hye Soo, nu am îndrăznit niciodată să-mi lovesc prietenii. Mereu s-a folosit de faptul că este mai mare ca noi, iar noi trebuia să ascultăm tot ce ne spune.”

După mărturisirea lui A, un alt coleg și-a făcut apariția, denumit B. Acesta a spus: „În sfârșit au fost dezvăluite faptele tale rele. Ar trebui să-ți ceri scuze și să nu mai apari niciodată la televizor! De asemenea, mi-ar plăcea să dezvălui ce ai mai făcut, chiar și într-o comunitate online, însă îmi e teamă când mă gândesc ce i-ai făcut colegei tale.”

Chiar înainte de această controversă, pe data de 20 februarie a fost postat un mesaj anonim al unui internaut în care s-a precizat: „Cum aș putea să-mi conving cunoscuții că am fost agresată de o celebritate feminină, chiar dacă nu am nicio dovadă? Am fost agresată de o actriță foarte cunoscută, care are o imagine foarte curată în prezent. Mi-a aruncat mâncarea de la etaj, m-a tras de păr, a târât pe jos cu mine, m-a insultat și m-a lovit de câte ori a avut ocazia.

După ce au văzut mesajul internautului C, oamenii au început să suspecteze că actrița despre care s-a discutat este chiar Park Hye Soo. Internautul a negat imediat afirmația, urmând să șteargă repede postarea cu mesajul.

Tot în data de 22 februarie, agenția actriței, Santa Claus Entertainment a făcut public un anunț în legăturăcu mesajele acuzatorilor:

„Recent, au apărut multe mesaje controversate care au ca scop îndemnul spre ură, critici și speculații nedovedite. Toate acestea sunt îndreptate împotriva artistei noastre, Park Hye Soo. Aceste zvonuri continuă să circule pe comunitățile online, site-uri sau rețele sociale. Înțelegem foarte bine ce înseamnă violența în industria divertismentului.

Ca urmare, am făcut o investigație aspră și detaliată cu privire la autenticitatea mesajelor acuzatorii. Am ajuns la concluzia că toate aceste informații sunt false. Ca răspuns, vom lua măsuri legale asupra oricărei abateri care continuă să îi facă rău actriței noastre. Vom face cereri civile de despăgubire și acuzații contra internauților care răspândesc aceste zvonuri. Deci, vă rugăm să distribuiți mai departe acest mesaj și să nu mai răspândiți asemenea știri false.

Nu ne vom opri din a ne apăra artiștii și actorii, mai ales când vine vorba despre încălcarea legilor morale. Mulțumim cu sinceritatea tuturor fanilor care ne iubesc și susțin toți artiștii noștri în toate proiectele lor. Vom face tot posibilul să arătăm calitățile noastre ca agenție. Mulțumim!!”

sursa: soompi

Un gând despre „Agenția lui Park Hye Soo neagă acuzațiile aduse artistei + va lua măsuri legale contra acuzatorilor

  1. Pingback: Promovările pentru K-drama ”Dear.M”, afectate de zvonurile cu privire la acuzațiile de bullying împotriva lui Park Hye Soo | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s