Promovările pentru K-drama ”Dear.M”, afectate de zvonurile cu privire la acuzațiile de bullying împotriva lui Park Hye Soo

Deși agenția artistei a negat zvonurile, echipa de producție a K-dramei ”Dear.M” a anulat o mare parte a activităților de promovare pentru serial.

În lumina acuzațiilor actuale de agresiune școlară care o vizează pe Park Hye Soo, unele dintre promoțiile pentru viitoarea ei dramă ”Dear.M” au fost anulate. Actrița și Jaehyun de la NCT au confirmat anterior apariția la emisiunea radio „Jung Eunji’s Gayo Plaza” de la KBS CoolFM pe 23 februarie. Cu toate acestea, anunțul  cu privire la participarea lor în emisiune a fost scos deja. 

Cei doi ar fi trebuit, de asemenea, să apară la faimoasa emisiune „Yoo Heeyeol’s Sketchbook” de la KBS 2TV, împreună cu colegii lor din serial No Jungeui, Bae Hyunsung și Lee Jinhyuk din UP10TION. Din păcate, din cauza controversei în curs, înregistrarea a fost și ea anulată. În locul lor, a fost anunțată participarea lui Seunghyub din N.Flying, echipa de producție a emisiunii lansând anunțul fără alte detalii.

Park Hye Soo a fost recent acuzată de bullying de către câțiva colegi de școală, iar agenția ei a oferit un comunicat amplu prin care anunță că va lua măsuri legale împotriva acuzatorilor care au răspândit informații false despre artista lor.

 

Sursa: kstarlive

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s