Big Hit Entertainment a avut parte de cel mai profitabil an, în ciuda pandemiei COVID-19

Agenția grupului BTS a avut parte de cel mai profitabil an!

Conform raportului financiar al companiei Big Hit Entertainment cu referire la anul 2020, agenția a înregistrat o creștere globală a veniturilor de 36%, o creștere a profitului operațional de 44% și o creștere a profitului net de aproximativ 19% comparativ cu anul precedent. Rapoartele spun că aceasta a acumulat suma de 796,3 miliarde de won (715.737.214,18 de dolari americani) în graficul de venituri, a obținut un profit operațional de 142,2 miliarde de won (127.804.141,26 dolari americani) și un profit net de 86,2 miliarde de won (77.481.818,20 dolari). 

Agenția a înregistrat, de asemenea, cel mai profitabil trimestru fiscal înregistrat vreodată în a patra parte a anului 2020, cu 312,3 miliarde de won (280.714.290,30 dolari) acumulați în venituri și 52,5 miliarde de won (47.189.102,10 dolari) în profitul operațional. Artiștii companiei, BTS, Seventeen, TXT și ENHYPEN au vândut un număr aproximativ de 13,22 milioane de albume, ceea ce înseamnă că un procent de 40% din veniturile companiei ar putea fi atribuite vânzărilor de albume.

Deși spectacolele și concertele au scăzut din cauza pandemiei ce se află în curs de desfășurare, vânzările de mărfuri și bunuri a grupurilor au crescut cu peste 50%. 

Big Hit Entertainment a declarat:  „Am reușit să acumulăm cele mai bune performanțe obținute vreodată datorită afacerii noastre structurate solid chiar și în timpul pandemiei de coronavirus. Avem o strategie cu care vom continua să ne extindem afacerea prin achiziții, alături de creșterea constantă a artiștilor noștri de la Big Hit. Vom continua să creștem în viitor prin diferite moduri, inclusiv prin cooperări cu parteneri externi, un exemplu ar fi recentul transfer al platformei V Live de la Naver în compania Weverse și parteneriatul nostru cu Universal Music Group„.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s