Sunwoo din THE BOYZ este acuzat că ar fi fost violent cu iubita sa, iar în timpul școlii obișnuia să bea și să fumeze

Image result for the boyz sunwoo

Sunwoo din THE BOYZ este ținta acuzațiilor de violență în școală.

În data de 22 februarie, un internaut care a dorit să își păstreze anonimatul (A) a făcut o postare cu următorul titlu: „Sunwoo din THE BOYZ, nu vreau să te mai văd.

Nu ai avut acea controversă pe Ask.fm? De ce ai venit cu o scuză atât de ridicolă, spunând că era un prieten de-al tău? Încă nu ți-ai băgat mințile în cap, iar de fiecare dată când văd că se ivește o nouă controversă, mă gândesc: „Este exact la fel.” De asta nu vreau să te mai văd.

Persoana respectivă l-a acuzat pe Sunwoo că acesta și-a abuzat iubita din gimnaziu, iar aceasta a trebuit să vină la școală cu vânătăi. De asemenea, membrul THE BOYZ ar fi băut în ciuda faptului că era minor și ar fi făcut glume cu limbaj neadecvat. Sunwoo era gata să protejeze băieții care beau și fumau doar pentru că arătau bine, însă lucrurile se schimbau când era vorba de fete: „M-am gândit dacă să fac aceste afirmații înainte de debutul tău de o mie de ori. Era greu să văd cum lumea te iubea din ce în ce mai mult.

Cre.ker Entertainment, agenția care se ocupă de activitățile grupului, a declarat că va analiza situația.

sursă

Un gând despre „Sunwoo din THE BOYZ este acuzat că ar fi fost violent cu iubita sa, iar în timpul școlii obișnuia să bea și să fumeze

  1. Ana Maria

    Mi se pare efectiv o prostie. Lumea chiar nu se mai satura sa răspândească fel și fel de povesti despre X și Y pentru că vezi Doamne, ce a făcut el în gimnaziu/liceu, doar ca sa le păteze imaginea sau mai știu eu ce vor de la ei doar pentru că în prezent au foarte multi bani. Incredibil in ce stadiu a ajuns lumea.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s