I.M din MONSTA X spune ‘IM WHAT I AM’ într-un pictorial gotic solo pentru revista Arena Homme +

Imagini pentru monsta x i.m serves suave look arena homme

Întunecat, sexy și misterios, ca și albumul cu care tocmai și-a făcut debutul solo oficial, I.M arată că are o personalitate discretă și directă care reușește să sucească mințile fără eforturi deosebite, într-o revistă populară de bărbați.

Pe 22 februarie KST, revista „Arena Homme +” a dezvăluit că I.M va apărea în numărul lor din martie intitulat „IM WHAT I AM„ („SUNT CEEA CE SUNT„). Sesiunea foto a fost făcută în mijlocul nopții, rapperul pozând lângă statui gotice și o arhitectură din piatră, purtând piese de tip haute couture. Potrivit revistei, I.M a fost lăudat de personal pentru firea lui relaxată, în ciuda faptului că vremea era extrem de rece în acea noapte.

În interviu, IM intră în detalii cu privire la noul său album solo „DUALITY”, afirmând: „Dacă muzica MONSTA X are un sunet popular și puternic, culoarea mea muzicală are o senzație groovy. De obicei sunt pe partea liniștită. Prin muzica mea solo, am reușit să creez melodii care seamănă cu personalitatea mea. Versurile sunt metaforice, nu directe și, în loc să folosesc [expresia coreeană informală a] „tu”, folosesc [expresia coreeană mai politicoasă și poetică a] tu.'”

„În viață, toată lumea are două laturi. Eu, pe care publicul îl vede și eu cel real, nu cred că trebuie să le echilibrez”, a continuat el, mergând spre a explicat sensul din spatele titlului albumului. „La început, am simțit distanța dintre cele două laturi și m-am îngrijorat foarte mult de asta, dar nu-mi mai pasă. Când ești confuz în legătură cu ce fel de persoană ești, trebuie doar să recunoști asta. Chiar dacă nu cred că sunt drăguț, dacă fanii mă văd drăguț, atunci ăsta sunt eu.”

Mergând mai departe în a-și defini numele artistic, idolul a plecat de la „I am” și a spus: „Știu ce îmi place, la ce sunt bun, și ce vreau să fac. Dar nu mă las prea mult posedat de asta ca și cum aș trăi în funcție de asta. Uneori vrei să te cunoști mai bine, dar nu te cunoști. Pentru că eu sunt constant curios, încerc totodată să transform toate aceste emoții pe care le simt pe moment în cântece.”

Pentru că a colaborat în decursul timpului cu artiști internaționali precum ELHAE, Steve Aoki sau Will.i.am, mezinul trupei MONSTA X a fost întrebat cu cine și-ar dori să colaboreze în viitor. El ar răspuns: „Giveon Evans, pentru că există multă profunzime în vocea lui.” Idolul a mărturisit că deși îi place hip-hop-ul, adoră cântecele cu elemente de jazz. În completare acesta a explicat alegerea: „Pentru că ritmul vieții mele este oarecum așa.”

Vorbind despre ce fel de artist vrea să fie în viitor, el a spus că „Vreau să fiu un artist așa pare șablon. Vreau să transpus în cântece ceea ce am simțit la acel moment, să  lansez ce lansez, să plac ce îmi place și să fiu sincer cu mine însumi.”

Faptul că idolul a trăit în copilărie în Boston, SUA, și în Israel, nu mai este un secret pentru nimeni. El a descris aceste experiențe: „Experiențele mele de a întâlni prieteni diferiți din alte culturi ca și copil m-a făcut să nu îmi pese foarte mult de nimic.”

Asta a fost ceea ce l-a ajutat să se formeze ca liderul global și purtătorul de cuvânt al trupei MONSTA X, și să își perfecționeze absolut cunoștințele de engleză. I.M a povestit din ceea ce a învățat tot fiind nevoit să dea interviuri pentru numeroase portaluri de știri internaționale. El a rememorat momentul în care a fost întrebat dacă îi place să meargă în cluburi, la care I.M a răspuns: „Da ,ador cluburile. Ador fanclubul nostru.”

Trupa MONSTA X este renumită pentru evoluțiile sale incendiare, extrem de populare la nivel global, de pe scenă, pentru care a fost și premiată de mai multe ori. Pandemia de COVID-19 a oprit însă asaltul trupei și I.M a povestit cum au făcut idolii față noii situații: „Există și virtute în fiecare ghinion.” Apoi acesta a spus că a avut timp să lucreze singur, și că situația cea nouă i-a oferit ocazia să își aprecieze fanii și mai mult.

Descris de ARENA ca fiind „epitomul cuvântului supercool”, dar pentru el cel mai cool este să „Știi cum să te amesteci cu lumea, dar să îți păstrezi culorile tale. Încerc să nu îmi pierd culorile caracterisice în timp ce mă înțeleg bine cu grupul meu. Fiecare persoană are propriul său ton și propriile maniere. Cred că este cel mai cool atunci când ești tu însuți și strălucești în culoarea ta „. 

La final, I.M a fost întrebat dacă se iubește, și el a răspuns: „Există momente când mă iubesc și altele în care nu. Fiecare își are latura pe care nu și-o suportă. Pentru că fiecare are o dualitate.”

Între timp, mini-albumul lui I.M s-a clasat pentru a doua zi consecutiv pe locul 1 în lista iTunes Worlwide Albums și deși nu își va promova în emisiunile muzicale noile piese, „God Damn” a fost deja nominalizat pentru competiția de la show-ul „Inkigayo„.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s